Arama sonuçları: *

1. Batu17

Öneri 200 TL'ye kadar Slim klavye önerisi

Soru başlıkta yazdığım gibidir ışıklı, ışıksız farketmez 200 TL verebilirim en fazla güzel slim klavye önerileriniz'i bekliyorum İyi Günler :) 1612255382 @Tost Kayaoğlu @epica59
  2. Batu17

200 ₺ klavye önerisi

Merhaba klavyem iyice gitmeye başladı tuşlar kırıldı farklı tuşlar takmak zorunda kaldım onun dışında çok uzun süredir elimde olduğu için artık ömrünü tamamlıyor büyük ihtimal ile sizlerin klavye önerileri nelerdir? Bütçem 150 Tl ama üzerine çıkmaya çalışıyorum 200 Tl'ye kadar önerileriniz...
  3. Batu17

Öneri 150 TL Klavye Önerisi

Evet önerilerinizi bekliyorum en fazla 150 TL üstüne çıkamam malesef Normal Klavye de olabilir ama renkli olursa daha güzel olur 2'sinide önerirseniz çok sevinirim :)
  4. Batu17

150 TL Klavye Önerisi

Evet önerilerinizi bekliyorum en fazla 150 TL üstüne çıkamam malesef Normal Klavye de olabilir ama renkli olursa daha güzel olur Birde bu 2 klavye nasıl 1. 2.
  5. Batu17

100 TL civarı klavye önerisi

Soru başlıkta yazdığım gibidir önerileriniz nelerdir? Ben mekanik klavye kullanmıyorum kendim almıştım çok ses çıkardığı için rahatsız olup sattım mekanik hisli veya plastik klavye önerileriniz nelerdir
  6. Batu17

Öneri 100 ₺ klavye önerisi

Soru başlıkta yazdığım gibidir önerileriniz nelerdir? Ben mekanik klavye kullanmıyorum kendim almıştım çok ses çıkardığı için rahatsız olup sattım mekanik hisli veya plastik klavye önerileriniz nelerdir Bütçe: En Fazla 100 TL
Geri