Arama sonuçları: *

1. Connor Kenway

Reddragon K631 Pro Alınır mı?

Amazonda gördüm Bluetooth vs. Var fiyatıda cazip geldi 870 TL'ye geliyor sizce alınır mı? Eksi olarak İngilizce onu gördüm. Yoksa 200 lira fazlasına MSI GK50 low profile almaya değer mi? https://www.amazon.com.tr/dp/B09ZNMRMHD?psc=1&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_EF6PCQ5ST9G0PSVSHHSY
  2. Connor Kenway

MSİ GK50 TKL Low Profile 1100 TL'ye alınır mı?

İndirimde gördüm fiyatı indirimde uygun geldi alınır mı sizce? https://www.hepsiburada.com/msi-gg-vigor-gk50-low-profile-tkl-trklavye-p-HBCV00001PL5OB?url_src=and-product-detail
  3. Connor Kenway

AOC GK500 649 TL'ye alınır mı?

İtopyada indirimde sizce alınır mı? Bu fiyata sorun vs.çıkarır mı? Uzun vadede.
  4. Connor Kenway

Öneri Maximum 800 TL Klavye Önerisi

Hazır indirimler başlamışken maximum 800TL'ye kadar klavye arıyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
  5. Connor Kenway

Asus Tuf K1 RGB Mech Brane Alınır mı ?

Gaming Gen de 309 TL'ye düşmüş sizce alınır mı ?
  6. Connor Kenway

Corsair K55 329 TL'ye alınır mı ?

Klavye almak istiyorum bütçem maksimum bu kadar çıkıyor sizce alınır mı bir sorunu varmıdır aynı paraya gamepower almaktansa daha mantıklı geldi açıkçası.
  7. Connor Kenway

MSI Vigor GK30 Alınır mı

Bu klavyeyi almak istiyorum 250 TL'ye sizce nasıldır iyi midir? Mekanik hisli fakat bilemiyorum 50-100 TL daha verip gamepower gibi ürünler almak mantıklı gelmiyor açıkçası
  8. Connor Kenway

RedDragon K512 Shiva alınır mı?

İncehesapta 229TLye satılıyor sizce alınır mı? sorunu varmıdır Gk30 alacaktım 200 TL'ye bi tane stokçu hepsini aldı gitti :/
  9. Connor Kenway

GamePower Ogre RGB Alınır mı ?

Mekanik bir klavye almayı düşünüyorum modeller arasında Gamepower Ogreyi gördüm sizce nasıldır bir sorunu varmı ?
  10. Connor Kenway

Öneri 300-400 TL arası mekanik Klavye önerisi

300-400 TL arası mekanik klavye arıyorum çabuk bozulmayacak çok sesi olmayan yardımcı olurmusunuz
Geri