Arama sonuçları: *

1. Pulsar

Beyaz klavyelerin bakımı hakkında

Beyaz klavye sahiplerine bir sorum var. Bu klavyelerinizin temizliğini nasıl sağlıyorsunuz? Kaç zamanda bir bakım yapıp keycaps altlarını temizliyorsunuz? Üstleri kir gösteriyor rutin temizliğinizde ne yapıyorsunuz?
  2. Pulsar

Çözüldü✓ Aula F75 Swith Oturmama Problemi

Bugün elime Ice Vein switch Aula geçti. Amazondan almıştım. Kutusunu açıp poşedinden çıkartıp arkasına bakmak için ters çevirdiğimde sağ ok tuşu switch ile beraber yerinden çıktı, yeniden takmak istediğimde o switchin yamuk olduğunu gördüm, yedek switchlerden birini alıp keycapsi ona geçirdim...
  3. Pulsar

Aula F75 Switch Farkları

Artık neden bu kadar tutulduğu konusundaki merağıma yenilip bir aula 75 alacağım. Switchler konusunda biri yeşil bir switchin çok sesli (blue sw vari) bir ses verdiğini söyledi. Keycapi çıkarttığımda göreceğim hangi renk hangi switchi temsil eder? Sessiz ve soft bir kullanım için hangisini...
  4. Pulsar

Redragon Ucal Pro Önerir misiniz?

Nasıl klavyedir? Alınır mı? K kodunu unuttum ama ucal pro yazınca çıkıyor. Blue swden geçeceğim amacım bir nebze sessiz olması, malzeme kalitesinin iyi olması. Oyun olarak çooook hızlı tepkimeler gerektirecek şeyler oynamıyorum ki onların da pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum.
  5. Pulsar

1000 Tl bandı klavye önerisi 2. El dahil

Blue sw olmayan membran ya da mekanik her türlü klavye önerisine açığım kafamda apex 3 tkl, razer blackwidow v3 ya da razer ornata var. Piyasayla uzun süredir içli dışlı değilim yurtdışından alım yapmam. 1000 tl bandında da çok yukarı çıkamam f/p klavye arayışındayım
  6. Pulsar

Apex 3 TKL alınır mı?

Apex 3 TKL günümüz şartlarında alınır mı? Trendyol fiyatına bakmıyorum genelde 1 ay civarı kullanılmış ikinci ellerini araştırıyorum 1000 tl civarı onlar da. Sessiz bir klavye arıyorum, mekanik blue sw kullanıyorum aktif olarak. Steelseries olması önemli mouse ile set olarak kullanacağım...
Geri