Arama sonuçları: *

1. ugo.

Motospeed CK104 tuş basmıyor.

Tuş basmıyor derken klavye fiziki olarak ingilizce, windowsu türkçe q olarak kullanıyorum fakat "<, >" bu 2 tuşu ctrl + alt ile de bassam çıkartmıyor, sebebi ne olabilir? Bir tek windows'tan klavye dilini ingilizce yaptığımda ctrl ile basıyor, türkçe'de basmıyor. Edit: Her yere baktım çözümünü...
  2. ugo.

Motospeed CK104 alınır mı?

Eskiden bir arkadaş kullanıyordu beğeniyordum, şimdi de bir arkadaş ile takaslayacağım. Ses ve modlarını beğendim dış görüntü de güzel. Alınır mı, sorun çıkartır mı?
  3. ugo.

Mavi switch klavye önerisi

Başlıktan gördüğünüz gibi mavi switch bir klavye istiyorum yalnız red dragon hariç olmasını istiyorum. Numeric olmadığı için sevmedim, numeric olsa da red dragon markası istemiyorum. Bütçem max: 450₺
  4. ugo.

350-450 TL Arası Blue Switch F/P Klavye önerisi

Öncelikle bir sorum olacak, çok ses çıkmasını istiyorum. En çok ses çıkartan switch blue ise önerebilirsiniz.
  5. ugo.

Asus Cerberus Mech RGB Red Switch nasıldır?

Dostlar selam, klavye iyi midir? Aldıktan sonra 1-2 ay kullanıp eski bilgisayarımı satmak zorunda kaldım. Klavye RGB fakat sadece mavi yanıyordu yanlış hatırlamıyorsam, bunu nasıl rgb’e çevirebilirim? 1607087963 +
Geri