Arama sonuçları: *

1. T

FPS oyunları için hangi klavye?

1) K68 Red Cherry MX Switch (RGB değil) 779TL 2) ASUS ROG STRIX scope Cherry MX Blue Switch. 749TL FPS oyunları için Red Switch öneriliyor sanırım. Scope'da X2 CTRL tuşu varmış FPS için. Madem FPS için niye Blue Switch? Sizce hangisini almalıyım? ROG scope ile K68'deki oyun performansını...
  2. T

Corsair K68 Red nasıldır?

Red modeli (RGB değil). Siparişi verdim. Geçen gün 699TL'den İtopya'dan yakalamıştım, sonra K70 alırım diye vazgeçmiştim ama stokta yoktu, bir de İtopya olunca tekrar sipariş vermek istemedim, çok sıkıntı çıkarıyorlar. 79TL fazla ödeyerek QP Bilişim'den sipariş verdim 779TL'ye. Sizce değer mi...
  3. T

K60 RGB PRO Cherry Low Profile 1000TL eder mi?

Cherry Low profile speed switch'li versiyonu olan (viola switch değil) Sizce 1000TL eder mi?
  4. T

K60 RGB PRO (Low Profile MX), K68 ve K70'e göre nasıldır?

Low Profile olan versiyonu nasıldır? K68 veya K70'e göre nasıldır? Daha mı iyi yoksa alt seviyesi mi?
  5. T

1000TL'ye FPS Klavyesi önerisi

Bu şartlar haricinde sakın ama başka bir şey önermeyiniz. Bütçeyi yükselttim. Red Switch veya daha hızlı bir Switch olacak (FPS oyunları için). Türkçe Q olacak. Dediğim gibi FPS oyunları için alacağım ama arada günlük hayatta da kullanacağım için Türkçe Q olacak ve multimedya tuşları olursa...
  6. T

FPS için Corsair K68 vs Rog Strix Scope Blue

K68 indirime girmiyor. Aklımda K70 vardı. Corsair'in stok bahanesiyle indirim olmuyor. Asus Rog Strix Scope Blue indirime girmiş baya. 749TL. K68 789TL. K70 1000TL. Blue Switch almak istemezdim ama diğerleri sanırım fiyatının hakkını vermiyor çünkü Euro 10 iken K70 850TL idi. FPS oyunları için...
  7. T

1000TL Klavye önerisi

Red Switch olacak. Sadece FPS rekabetçi oyun için. Kesinlikle Türkçe Q klavye olacak. Sadece model yazıp nedenini açıklarsanız sevinirim. Konuyu sohbete dönüştürmeyelim lütfen. Bütçe 1000 TL. Şimdi almayacağım, modelleri listeleyip indirimlerini bekleyeceğim. Bu yüzden 1200TL olup, indirimde...
  8. T

Corsair K70 899TL eder mi?

Corsair K68 Red(RGB değil) Cherry MX Red siparişi verdim. 699TL'ye düşmüştü. Corsair K70 RGB mk. 2 Cherry MX Red modeli 899 TL'ye düşmüş. Siparişi iptal edip K70 siparişi mi versem? K70 ile K68 Red arasındaki 200 TL fiyat farkına değer mi? Ayrıca K70 899TL eder mi? K70 birçok modeli var, bu...
  9. T

Corsair K68 Red modeli nasıldır?

699TL'ye düşmüş. Nasıldır. Red modeli ama RGB değil. 750TL bandını hakediyor mu? Aorus K1 düşünnüyordum ama hiç indirime girmedi. Aorus K1'e göre nasıldır?
  10. T

ASUS TUF K3 veya ASUS ROG STRIX SCOPE alınır mı?

ASUS TUF K3 550TL'ye, ASUS ROG STRIX scope Blue Switch ise 799TL'ye düşmüş indirimde. Sizce alınır mı? Auros K1 almayı düşünüyordum. Sizce ROG STRIX scope, k1'den daha mı kaliteli? K3 ise 550TL'ye alınır mı?
  11. T

ASUS TUF K3 nasıldır? Auros K1'e ve Corsair K68'e göre nasıl?

ASUS TUF K3 nasıldır? Auros K1'e ve Corsair K68'e göre nasıl? Gaming gecesinde indirime girecek. Kaç TL olursa TUF K3'ü alayım? Switchi nasıldır? K1 Cherry MX'di sanırım çok iyiydi, bunun ki nasıldır? Yardımcı olur musunuz.
  12. T

Gigabyte Auros K1 vs Corsair K68 vs Asus TUF K3 AURA

Sizce hangisi alınmalı? Üçüde sanırım Cherry MX Red Switch. Sizce hangisi daha iyidir. Corsair K68 biraz daha pahalı gibi ama indirime girerse bekleyip alabilirim eğer giriyorsa tabi.
  13. T

250TL'ye kadar Oyun için klavye tavsiyesi

250TL' kadar klavye lazım ama mekanik falan olmayacak. Normal klavyelerinde kaliteli olanlarından olsun. Misal Logitech G213 350TL civarında ama hem mekanik değil, hem oyun için hem de 500TL'lik klavyelere taş çıkartıyor. Böyle bir şey ariyorum. Mesela 169TL'ye G203 mouse varya, 300TL'lik...
Top Bottom