Birkaç yıl önce "motospeed ck108" kullandım ve tuş basmama sorunu yaşadım (sanırım switchler outemu blue'ydu). Bu durum her mekanik klavyenin böyle olacağı anlamına gelmesede beni mekanik klavylerden biraz soğuttu. Yıllar sonra tam da şu an bir klavye almak istiyorum ve herkesin bu aralar...
Aranızda hiç kullanan veya duyan var mı? Şahsen ben markayı ilk defa duyuyorum. Fiyatı fena değil gibi ama kalitesi tartışılır işte. Mekanik al diyenler olacaktır, aram pek iyi değil. Bunu tercih etmemin sebebi tkl olması...
Hunter Series Kharma X Rainbow VE Philips SPK8264
Aranızda bu iki modelden birini kullanan, öneren var mı?
Bu tarz bildiğiniz başka model varsa önerebilirsiniz. Ama tuşları laptop klavyesi gibi olsun.
Arkadaşımda başlıkta belirttiğim model mevcut. Oyun oynarken D tuşuna basınca aynı anda X tuşuna basıyormuş. Bu her zaman olmuyor ama arada bir oluyor. Kendi yazılımı vs bulunmadığı için çözemedik. Çözümünü bilen var mı? (Yan taraflarından elektrik çarptığı oluyormuş. Eskiden dandik bir psu...
Selamlar 3 model var aklımda fiyatları birbirine yakın zaten, klavyenin TKL olması önemli.
Gamenote KB435L - Redragon Kumara k552 - Redragon Dark Avenger hangisini önerirsiniz?
Bu 3 model haricinde max 300-400 tl TKL klavye öneriniz varsa yazabilirsiniz.
-Sanırım Redragon Kumara red switch...
https://www.qp.com.tr/redragon-k552-kumara-red-switch-tkl-rainbow-turkce-q-oyuncu-klavyesi
Alınır mı? Kronik sorunu var mı? (basmama, çift basma vs.)
Qp'den hiç alışveriş yapmadım, güvenilir midir?
Daha önce motospeed ck108 mekanik klavye kullandım outemu blue switch vardı. Bir süre sonra tuşlar basmamaya başladı netteki yorumları okuduğumda birçok kişide bu sorun varmış. Bu zamana kadar açılan konularda gördüğüm kadarıyla aranızda Redragon marka blue switchli mekanik klavye kullananlar...