Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

Türkçe keycaps nereden alabilirim

Merhaba royal kludge rk918 klavye aldım. Benim için pek sıkıntı olmuyor ama evde bilgisayarı kullananlar için biraz sıkıntı olabiliyor. Türkçe harflerin olduğu bir keycaps lazım nerden alabilirim
  2. Robin Buckley

Royal Kludge RK918 nasıldır

Royal Kludge RK918 nasıldır
  3. Robin Buckley

1000 tl civarı klavye önerir misiniz

1.5k ya kadar açığım öneriye membran olabilir. Numpadi ve multimedya tuşları olsun lütfen
  4. Robin Buckley

Bu klavye nasıldır alınır mı

Fiyatı, switchi, numpadi, multimedya tuşları tam aradığım özelliklerde bu klavye nasıldır? https://app.hb.biz/gBse5PuXGxTB 1728393155 Rampage kbr r28 blade plus
  5. Robin Buckley

2000 tl klavye önerisi

Arkadaşlar çok konu açtım bundan sıkıldım artık karar vermek istiyorum ama 3 yıldır takip etmeyi bıraktığım için kendim bir şey bulamıyorum. Mekanik olması ve numpadinin dahili olarak klavyede olmasını istiyorum lütfen numpadsiz klavye önermeyin. Bütçe 2000 tl
  6. Robin Buckley

Rampage hydra r6 nasıldır

Nasıldır alınır mı başka tavsiye var mı
  7. Robin Buckley

2000 tl klavye önerir misiniz

2000 tllik klavye lazım. Mekanik, multimedya tuşları olan, numpadi olan bir klavye istiyorum. Switchi de fazla ses çıkarmazsa sevinirim
  8. Robin Buckley

5000 tl bütçe klavye mouse kulaklık önerir misiniz

Öncelikle iyi akşamlar herkese, toplam 5000 tl bütçem var klavye mouse ve kulaklık önerebilir misiniz. Klavye; mekanik, numpadi olan, çok ses çıkarmayan bir şey olursa sevinirim (sesi o kadar önemli değilde takur tukur ses çıkaran switchlerden olmasın) Mouse; tutuş şeklim palm grip Ürünleri...
Top Bottom