Arama sonuçları: *

1. M

Klavye sesini güzelleştirmek

Selamlar. Aula f75 kullanıyom da klavyenin sesi masadayken diğer yüzeylerde denediğime göre biraz daha kötü çıkıyor. mesela yataktayken çok daha güzel creamy ses çıkıyor. bu duruma çözüm olarak masanın altına bir şey yapıştırsam işe yarar mı? yarıyorsa ne gibi bir şey yapıştırmam gerekir?
  2. M

1000tl klavye önerisi

bütçeyi aşmak zor ama belki 200 300 aşabilirim. red switch olsun. mümkünse %75 olsun. kuzenim istedi kendisi kaliteli olmasını çok takmıyo ne kadar olursa artık
  3. M

Aula f75 sol üstteki ışık açılıp duruyor

Selamlar. Bu fn+shift ile kapattığımız ışığı kapatıyorum durduk yere açılıp duruyor. Neye göre açılıyor ve bunu nasıl çözebilirim?
  4. M

Aula f75 space tuşu stabilizer sesi

Selamlar. Klavyenin space tuşundaki stabilizer'in sağ kısmı hafif ses yapıyor. Sol tarafından space bastığımda bir sorun yok fakat sağ tarafa dokunsam veya bassam stabilizer çarpma gibi bir sesi geliyor. Stabilizer lubelu olduğu için oynayıp daha da kötü yapmak istemiyorum. Bu durumu düzeltmemin...
  5. M

Aula F75 2.4ghz vs kablolu ms farkı

Selamlar. Klavyelerde kablolu ile 2.4ghz arasında ne kadar tepkime süresi farkı var? Hissedilmeyecek kadar az olduğunu biliyorum fakat sadece merak ettim.
  6. M

Klavyemi lubeleyeceğim. Kaliteli lube önerebilir misiniz

Kaliteli lube lazım
  7. M

Redragon K552 red switch klavyeyi lubelarsam yay sesi gider mi ?

Klavyemden çok fazla yay sesi geliyor. Arkadaşım da aynı klavyeyi aldı ama ondan o kadar ses çıkmıyor. lubelarsam yay sesi gider mi ?
  8. M

K552-R vs Philips Spk8404

hangisi alınır ?
  9. M

K552-R Türkçe q var mı ?

Selamlar. https://www.sinerji.gen.tr/redragon-k552-r-kumara-rainbow-rgb-red-switch-mekanik-gaming-klavye-p-38041 bu klavyeyi almayı planlıyorum fakat bu klavyede türkçe harfler görünmüyor. Örneğin ç yerinde nokta var. Bu benim için pek sorun değil zaten tuşların yerini herkes ezbere biliyor. Ama...
  10. M

Redragon K552-R vs James Donkey 619(S)

Hangisi daha iyi ?
  11. M

Redragon K552-R alınır mı ?

https://www.sinerji.gen.tr/redragon-k552-r-kumara-rainbow-rgb-red-switch-mekanik-gaming-klavye-p-38041 beyler bu klavye red switchin ve parasının hakkını veriyor mu ? tuşa basmak için çok güç harcamak istemiyorum hafif bastığımda basılcak şekilde değil mi ?
Geri