Arama sonuçları: *

1. D

RK61 klavye kullananlar yardım

RK61 klavye kullanıyorum PC kapa aç yaptım üstteki num tuşlarını kullanamıyorum num tuşlarına basınca direkt fn olarak çalışıyor sayıları yazamıyorum var mıdır çözümü
  2. D

%60 veya %65 klavye önerileri

Bütçem 1500 TL belki 1600 olabilir. Genelde FPS oyunları oynuyorum ona göre sessiz ve gecikmesi düşük switchli klavyeler önerirseniz sevinirim. Hotswap olursa çok iyi olur tekrar klavye değişimi yapmam switch değişirim sadece.
  3. D

1000 TL civarı klavye önerisi

Hotswap ve sessiz swithlerden olması tercihimdir. Genelde fps oyunları oynamaktayım ona göre bir şeyler önerirseniz sevinirim. Bütçe 200 300 kadar artabilir.
  4. D

1000 TL civarı mekanik klavye önerisi

Genelde FPS oyunları oynuyorum bu anlamda en iyi switch i kullanan klavyeyi önerirseniz sevinirim numlock olmasına gerek küçük klavye arıyorum mümkünse sessiz olan switchlerden olsun (bütçe 200 TL kadar yukarı oynayabilir)
  5. D

1000 TL bandında mekanik klavye önerisi

Hotswap özelliği olursa iyi olur ve switchleri sessiz olursa da çok iyi olur. Genelde FPS oyunları oynuyorum ona gecikme değeri ve basış gücü düşük klavye arıyorum. Numpad tuşlarına gerek yok küçük olması tercihimdir (Bütçe 200 veya 300 tl kadar yukarı çıkabilir)
  6. D

Max 1500 TL klavye önerisi

Switch i kaliteli ve sessiz olsun. Hotswap olursa iyi olur. Numpad tuşlarının olmasın ama şu numpadli klavye fiyat bandında en iyi dediğiniz klavyeler varsa önerilere açığım. 2. el var ise açığım onlara da şu klavye 2. elde uuzsa alınır dediğiniz
  7. D

Yardım Küçük mekanik klavye önerisi

Max 1k ya kadar bütçem var %60 klavye önerilerinizi bekliyorum genelde LoL valo tarzı oyunlar oynuyorum ona görede switch önerisi yaparsanız iyi olur
  8. D

800-1000 TL bandında klavye önerisi

Küçük bir klavye arıyorum en az numlock tuşları olmamalı. Genelde fps tarzı oyunlar oynuyorum tepki süresi önemli ona göre bi öneri yaparsanız iyi olur ve de çok sesli switchler olmasın evdekiler rahatsız oluyor. şimdiden sağ olun iyi forumlar
  9. D

Numpadsiz klavye önerisi

Aklımda klavyemi değiştirme fikri var 2. elden satacağım ilgilenenler özelden yazabilir neyse konumuz bu değil 1k civarına %75 veya %60 tuş sesi fazla olmayan türkçe klavye arıyorum 2. elde düşünebilirim güzel modeller varsa önerilerinizi bekliyorum
  10. D

Yardım Klavyemi en hızlı nasıl satabilirim? Logitech g213

Biraz paraya sıkıştım da elimde logitech g213 klavye var nerede hızlıca satabilirim?
  11. D

Öneri Max 500 TL oyuncu mekanik klavye

Fps oyunları oynuyorum genelde çok sesli olmasın ms düşük olsun numlock olsun arada gta 5 oynuyorum bilek desteğine gerek yok
  12. D

Öneri Mekanik Oyuncu Klavye

Max 450 TL bütçe ile red switch(FPS oyunları için iyi olan switchler de olabilir) rgb olan varsa rgb ayarlabilir modlu eğer yoksa güzel modları olan rainbow meksanik klavye önerilerinizi bekliyorum.
  13. D

Öneri Numlock olmayan blue switch mekanik klavye öneri

450 TL ye kadar her şeyi değerlendireceğim herkes yardımcı olursa sevinirim.
Top Bottom