Arama sonuçları: *

1. Ata Şen

Rog Strix Scope Rx 2. El ne kadara satarım

Bu ürünü satıp kablosuz bir klavyeye geçmek istiyorum. Detaylar: İstanbulda yaşıyorum Kutusu var faturanın olması lazım Garanti süresi belki bitmiştir 3 seneyse bitmedi Hiçbir çizik tuş basmama ışıklandırma vesaire sorunu yok. Tertemiz. Bu ürünü ikinci elden ne fiyattan satabilirim sahibinden...
  2. Ata Şen

1000tl Metal Çınlaması olmayan mekanik klavye önerisi

TUF K7 ve ROG SCOPE RX beğendim fakat Rog olan modeli aldığımda metal çınlama sesi geldi. Araştırınca TUF ta da aynı durummuş. 100TL bütçe ile bu sorun olmayan uzun switch ömürlü rgb ve yazılımı olan düşük gecikme sessiz bir klavye önerisi istiyorum bazılarında bu metal çınlaması olmuyormuş...
  3. Ata Şen

Yardım ASUS TUF K7 optik switch vs ASUS ROG Scope RX switch

Metal çınlaması olmayan modeli tercih edeceğim. Rog olan modelin switchlerinde köşelerden basma problemi gidermek için özel rx switchler kullanılıyor. Sizce rog almaya değer mi yoksa tuf optik switchler de kurtarır mı ? Rog modeli adım değişime gönderdim metal çınlaması olduğu için değişmez ise...
  4. Ata Şen

1000 TL Mekanik klavye önerisi

Merhabalar sorum başlıktaki gibi. Hepsiburada'nın kendi satıcısından ROG STRİX SCOPE RX modelini almıştım fakat üründe metal yankı sesi problemi vardı. Ürünü iade edeceğim eğer bu üründen aynı fiyatta daha iyi özellikli öneriniz var ise bekliyorum. Kriterlerim : Sessiz olması Switch ömrünün...
  5. Ata Şen

Yardım ASUS ROG Scope RX'de çınlama sorunu

Merhabalar, 2 gün önce başlıktaki klavyeyi aldım. Elime bugün ulaştı ve test ettim. Tuşlarda bir problem yok fakat bir tuşa basınca alttaki metal plakadan çınlama sesi duydum ya da yay sesi pek anlayamadım fakat bir ses geliyor ayrıca space tuşu az bir tık daha sert basılması gerekiyor sanırım...
  6. Ata Şen

G512 ROMER G VS G512 GX BROWN

Hangisini önerirsiniz ses çıkarmayan istediğim için xpg summoner ı eledim bu ikisi kaldı.
  7. Ata Şen

XPG SUMMONER VS LOGİTECH G512

Hangisini alacağıma karar veremedim. açıkçası gx brown az ses çıkardığından vs gx switchlerin 70 milyon ömrü olduğundan o daha mantıklı geldi fakat xpg summonner'ın indirimsiz fiyatının bu kadar olması kafamı karıştırdı. Birde romer g switchlerin 3mm olayı var yardım ederseniz sevinirim...
Top Bottom