Arama sonuçları: *

1. B

Öneri 800 Tl Türkçe Klavye Önerisi

Gürültü yapmayan kafa ağrıtmayacak kaliteli özellikle bilek ağrıtmayan bir klavye arıyorum. Şu an platoonun 100tl lik klavyesini kullanıyorum öyle klavye takıntım yok ama almışken iyisini almak istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden. Bütçe biraz aşabilir eğer ürün cazip olursa sorun olmaz.
  2. B

Öneri 800TL Türkçe Klavye Önerisi

Çok ses çıkarmayan kafa ağrıtmayan 800 tl bütçeli klavye lazım elimde şu an sıradan 100 tl ye aldığım platoon klavye var klavye takıntım yok ama bozuldu o yüzden alıyorum. Steelseries apex 3 ve logitech G213 baktım ama klavyeler yabancı. Ben Türkçe klavye istiyorum. Bilek desteği olursa çok...
  3. B

400-500 TL Red Switch Klavye Önerisi?

Öncelikle aklımda monster pusat k3 pro var sizce değer mi? O fiyata alınır mı ? Bana göre hem red switch olup hem o özelliklerde daha iyisini göremedim. Başka öneriniz var mı ?
  4. B

300-400 Tl klavye önerisi?

300-400 TL Red switch klavye önerisi alabilir miyim? Çok ses rahatsız ediyor ama başka önerilere de açığım illa red olmasına gerek yok.
  5. B

Max 200 TL Bilek Destekli Klavye Önerisi.

Eğer olursa ve mantıklıysa kablosuz klavye önerisi bekliyorum çünkü kablolar birbirine çok karışıyor. Eğer kablosuz önermem diyorsanız da yine aynı bütçede normal klavye önerilerinizi bekliyorum. İki öneride de tek şartım kol desteği olsun. Şimdiden teşekkür ederim.
  6. B

Bu klavye İdefix den alınır mı ?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-trust-gxt-840-myra-isikli-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,257695964.html Yorumlarını gördüğümde baya pişman olan gördüm biraz tırstım açıkçası. Bu siteden alınır mı? Veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka klavye var mı? 150Tl max
  7. B

100 150TL civarı Klavye önerisi.

Kol dayama standı olursa çok hoş olur. Max 150 TL
  8. B

Aliexpress ten klavye önerisi

Kargo dahil 170 180 lira civarı bir klavye bakıyorum bir kaç tane buldum ama emin olamadım. Malum 10 dolar indirim var kaçırmayalım fırsatı. Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
Top Bottom