Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Bu klavye alınır mı bütçe 1500

brown switch klavye arıyorum aslında bütçe 1k ama mal iyiyse 1.5'a kadar çıkabilirim yorumlarınızı varsa tavsiyeleri bekliyorum...
  2. Eyisha

Bilek destekli 1k klavye önerisi

Brown switch olursa iyi olur bütçe 1k iyi bir ürün olursa daha da arttırma şansım var bekliyorum
  3. Eyisha

1000 tl klavye önerisi

bütçeyi bir tık daha arttırma şansım var istediğim özellik brown switch tarzı sesi olan ama çok ses çıkarmayan bir şey blue red olmasın çok kafa ütülüyor onlar tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. Eyisha

Klavye önerir misiniz

belli bütçe veremiyorum ama ortalama fiyat 1k olsun en son 7 yıl önce klavye aldım :D hala onu kullanıyorum ama artık emekliyi rafa kaldırıcam brown switch vs olursa iyi olur mavi switch çok sesli oluyor sesi de hiç sevmem o yüzden kullanımı rahat brown switch yada muadili bir öneri bekliyorum
  5. Eyisha

Klavye tuşum takılı kaldı sanırım

Klavyemde ki yukarı ok tuşu kendi kendine durmadan basıyor normalde rahatsız etmiyor da windows tuşuna basıyorum o zaman belli oluyor rhatsız da ediyor birden başladı klavye takıp çıkardım da çözümü nedir bunun dostlar
  6. Eyisha

Durmadan aynı tuşa nasıl basabilirim ?

Arkadaşlar metin2 pvp de oynayanlar bilir durmadan space ile cesaret pelerini basmak yoruyor bende aynı anda hem 1'E hemde space bassın istiyorum makro ayarladım da en fazla 1dk oluyor durmadan tekrar etmesin istiyorum nasıl ayarlarım bir program filan varmı onun için
  7. Eyisha

Klavye kafayı yedi bakar mısınız

Ya 2dk kalktım PC den kardeşim bir şeye dokunmuş anlamadım ne oldu A ya basıyorum farklı ekran geliyor Q ya basıyorum Windows un sol alttaki arama menüsü çıkıyor E basıyorum kendi kendine dosyaları açıyor nasıl cozucem ya yazı yazamiyorum bütün tuşlar kafayı yedi
  8. Eyisha

One handed keyboard nerde kullanılır ?

Arkadaşlar bazen klavye bakarken denk gelip merak ediyorum bu klavyeleri bir insan nerede kullanabilir ki cidden merak ettim ?
Top Bottom