Arama sonuçları: *

1. onlinedoktor

Monster Pusat K3 Pro Hakkında.

Arkadaşlar forumda 350-400 lira bandında klavye arıyorum dediğimde ısrarla önerilen bu klavyeyi aldım (Aldıktan sonraki birkaç hafta ben de forumda önerdim) . 14 Ocak'ta sipariş ettim ve 1 hafta içinde elimde oldu. Gerçekten çok beğendim malzeme kalitesini vs. kullanmaya başladım ve 1 hafta...
  2. onlinedoktor

Klavyeden gelen yay sesi sorun oluşturur mu ?

Arkadaşlar bu klavyedeki yay sesi büyük bir sıkıntı mıdır?
  3. onlinedoktor

BÜYÜK KLAVYE ANKETİ! LÜTFEN KATILIM SAĞLAYALIM.

EDİT(26.02.2021): Monster Pusat K3 Pro aldım çok pişmanım önerim bu markadan uzak durmanız. Arkadaşlar dün öneri konusu açmıştım klavyeyle ilgili. Uzun zamandır da forumda araştırma yapıyorum ve Abdullah abinin çektiği klavye videolarını izliyordum. Şuana kadar 300-400 lira bandında en çok...
  4. onlinedoktor

Fiyat Performans Klavye Önerisi Bütçe: 400'e kadar yolu var, yeter ki sağlam olsun

Sabah aldığım mouse önerilerinden sonra mouse'u sipariş ettim şimdi sıra klavyede. Biliyorum fiyatlar çok pahalı, bu bütçede güzel ürün bulmak zor ama şuanlık bu bütçeyi ayırabildim. Üniversite çıkmış grubunda görevim olduğu için bol bol yazı yazıyorum ve fps oyunları oynuyorum switchi ona göre...
  5. onlinedoktor

Redragon Vara K551 vs Philips SPK8614

https://www.qp.com.tr/redragon-mitra-k551-blue-switch-rgb-mekanik-oyuncu-klavyesi - Redragon Vara K551 Blue Switch RGB Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi...
  6. onlinedoktor

Önerebileceğiniz F/P Mekanik Klavye? (Fiyat Aralığı:200-300)

Sistemi daha yeni aldım. Genelde FPS oyunları oynayacağım. Switch olayını yeni öğrendim. FPS oyunlarına uygun switchli önerirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden herkese teşekkür ederim :)
Top Bottom