Arama sonuçları: *

1. OrionKnight55

Videoda mı dipses var bende mi

arkadaşlar videonın başında müzik ara sıra kesiliyor ya o zaman hışırtı geliyor hem de deli deli sizde de böyle mi bi de kulaklıkta dipses olup olmadığını kesin olarak test edebileceğim bir şey söyleyebilir misiniz (kulaklık corsair void elite rgb)
  2. OrionKnight55

Reddragon k552 vs Gamepower Ogre Red vs Corsair K55

Arkadaşlar fiyatlar Reddragon k552 390tl Gamepower Ogre Red 360tl Corsair K55 300tl böyle olunca dandik markaların mekaniği +90tlye değer mi sayısal olarak gecikme süreleri hangisinde ne kadardır Genelde CSGO oynuyorum arada da casual takılıyorum. 300-400tl...
  3. OrionKnight55

Corsair K55 300tl değer mi

Arkadaşlar ürün sık sık 300tl mi düşüyor yoksa gerçekten indirimde mi bir de klavye almaya değer mi 1622230992 değer mi arkadaşlar
  4. OrionKnight55

300 TL f/p klavye önerisi

İngilizce Türkçe fark etmez hatta İngilizce daha iyi bile olur, bir kere alayım beni üzmesin mantığındayım. Bu fiyat bandına uygun klavye önerisi eğer bu fiyatta hepsi kötü diyorsanız da önerilerinize açığım.
  5. OrionKnight55

İpad Air 2 Klavye Takma

Beyler elimde 2.nesil ipad air 2 var. Bu biraz ır kullanıldı, şarjda uzun süre bırakıldı falan. Ben bunu iyice adam etmek istiyorum iş için. Buna nasıl klavye bağlarım bilgisi olan var mı?
Geri