Arama sonuçları: *

1. yigitrocks

Beyaz klavye için coil cable önerisi

Bu tarz bir kablo ariyorum.
  2. yigitrocks

1000 TL'ye Moduler Red Switch Numpadsiz Klavye Onerisi

1000 TL butce numpadsiz red switch moduler klavye onerisi.
  3. yigitrocks

300-400TL Mebran Klavye Önerisi

Halihazırda GP OGRE RGB kullanıyorum kronik sorun olmayan serisinden. Klavyeden gayet memnunum hiçbir sıkıntısı yok ama bizimkiler rahatsız oluyor. Sessiz, aynı performansta ne alabilirim 300-400TL aralığında? Numpad olmasa da olur. Hatta olmaması tercihimdir. Red switch'e de alıştık ama yapıcak...
  4. yigitrocks

GamePower Ogre RGB Shift Tuşu Sorunu

O kadar övüp bitirdiğiniz Ogre RGB' ile yaşadığım çok can sıkıcı sorun :D Klavye daha bugün elime geçti. Shift tuşunda bir sorun var. CS:GO oynarken shift basılı gidiyorum ama bazen 1-2 saniye bazen 3-5 saniye sonra kendi kendine shift tuşunu bırakmışım gibi algılıyor ve koşmaya başlıyor. Ne...
  5. yigitrocks

Max 300TL Red Switch Klavye Önerisi

Türkçe harf dizilimi olursa daha iyi olur. Başta GamePower Ogre RGB almıştım ama bazı tuşları dışa doğru kavisli ve İngilizce harfler bi tık sıkıntı olucak gibi duruyor. Siparişi daha iptal etmedim 1 hafta kullanıp öyle iade edicem. Umarım alışabilirim yoksa iade edip başka bir klavye alıcam...
  6. yigitrocks

2. El Rampage Blade R10 Ne Kadar Eder?

Letgo'da bir ilan gördüm adam Rampage Blade R10 satıyor. 250TL son diyor. Bu klavye 2016 yılında çıktı, brown switch ve artık üretilmiyor. Neredeyse hiçbir yerde stok yok ve stok olan yerler aşırı pahalı fiyatlara satıyor. Yeni PC aldım ve klavye param kalmadığı için 2. el ürünler bakıyorum. Bu...
  7. yigitrocks

200-250TL Klavye Önerisi

GamePower Warlock harici, red switch, 200-250TL arasında klavye önerisi yaparsanız sevinirim.
  8. yigitrocks

Razer Cynosa Lite Chroma Nasıldır

250TL bütçede bu klavye alınır mı? GamePower gibi markaların mekanik klavyelerini almak yerine Razer'ın mekanik olmayan bu klavyesi daha mantıklı olur mu?
Top Bottom