Arama sonuçları: *

1. I

Ekstra Makro Tuşlari İsti̇yorum

arkadaşlar, logitech g105'de bir çok makro tuşu var. benim klavyem g105 değil, gamepower saber. ve benim klavyemde böyle makro tuşları yok ama benim bu şekilde makro tuşlarına çok ama çok ihtiyacım var. bu g105'de 6x3=18 tane makro tuşu var, demek istediğim sadece makro tuşları olan küçük bir...
  2. I

500 Tl Mekani̇k Klavye Red Swi̇tch Önerileri

500 TL MEKANİK KLAVYE RED SWİTCH arıyorum yardım eder misiniz hemen alacağım
  3. I

500tl Sessi̇z Mekanik Klavye Öneri̇

SESSİZ SWİTCH İSYORUM MEvCUT KlAavyemİn capslock tuuşu bozuk
  4. I

Klavyemde bazı tuşlar çalışmıyor nasıl tamir edebilirim

YUIO tuşlarım bozuk, kesinlikle çalışmıyor klavyemi temizlerken içindeki jelatin parçaya 1 2 damla su geldi, klavye su yüzünden çalışmadı, suyu kurularken 1 adet bandı kopardım banttan kastım iki nokta arasındaki hat ben bir adet çizginin geçtiği yeri hattın geçtiği yeri yırttım ve sonuç olarak...
  5. I

Logitech G105 Klavye Alınır mı?

alinir mi ? nasil?
  6. I

500 TL klavye önerisi

500 TL’lik güzel bir klavye arıyorum. Mekanik olursa sessiz switch
  7. I

bazi tUslarim bozUk ne yapmam lazim

temizlerken b_zd_m yıUo harfleri çalişmii :DDD ne yapmam lazim nasl makr_ k__abilirim 1650574255 klav yenin altndaki bani kpardim yıUo harferi çalismiyorrrr
  8. I

Makro Tuş Takımı ?

Başlığa ne yazsam bilemedim ama benim problemim şu; Klavyem çok basic bir klavye, üstünde hiçbir ses açma, kısma, kapatma vs veya discordda kendimi susturmak veya sağırlaştırmak için atayabileceğim makro tuşları yok. F tuşlarına atayıncada oyunlarda hep bir problem çıkıyor. Benim aradığım şey...
  9. I

KLAVYE ÖNERİSİ 2022 (300-800 TL)

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar Sizden istediğim 300-800 TL arası piyasadaki alınabilicek en kaliteli kalvyeleri yazmanızı istiyorum, mekanik olması +1 puan, sessiz switch olması +1 puan, marka olması +1 puan, fiyat +1 puan olmak üzere bu akşam bana en ugun olan klavyeyi satın alacağım...
  10. I

200TL klavye önerisi (makrolu)

sessiz switch, mekanik, görünüş önemli değil makro tuşları ve ses tekerleği olursa (multimedya) daha iyi olur
  11. I

400TL Mekanik klavye önerisi

selamlar İçinde Multimedya özelliği olan özellikle ses açma kapatma tuşu olan fakat silindir şeklinde döndürebilen! Red switch fiyat: 400 küsür olursa sevinirim aşarsa sıkıntı olmaz
Top Bottom