Arama sonuçları: *

1. CFK’

600TL civarı %100 red switch klavye önerisi

İş yerinde kullanmak için linkini attığım GTX marka klavyeyi aldım kalitesi iyi hoşda blue switch güzel olur dedim de çok ses yapıyor bana göre değilmiş. Hali hazırda asus scope nx red kullanıyorum memnunum baya ama o kadar pahalı olmasına gerek yok ve hesaplamalar için numpad gerekli...
  2. CFK’

GK500 arıza sonucu eski fiyattan ücret iadesi

Arkadaşlar selam. Ayın ürünü videosunda görüp beğendiğim klavyeyi aralık ayında tekrardan indirimde görünce satın almıştım İtopyadan, 649TL gibi bir fiyatla. Geçenlerde W tuşundaki basmama problemi yüzünden ürünü servisine gönderdim geri gönderdiklerinde ürün değişim formu göndermişler. Sonra...
  3. CFK’

Penta bilişim Asus TUF K3 servis problemi

Arkadaşlar merhaba ayın ürünlerinden Asus TUF K3 RED almıştım fakat ürünün A ve O tuşu arızalı idi. Servis için Penta bilişime yolladım ve ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Fakat ücret iadesi istemiyorum değişim veya tamir yapılmasını istiyorum. Servisin değişimi kabul etmeyip ücret iadesi...
  4. CFK’

Ayın Ürünleri kampanyasından alınan ASUS TUF K3 servis problemi

Arkadaşlar merhaba geçen sene 5. ayda @Abdullah Hacıgül abinin yapmış olduğu ayın ürünleri kampanyasından itopyanın beylikdüzü mağazasına giderek ASUS TUF K3 RED klavyesini satın aldım. Aldığımdan bu yana çok memnundum. 3 ay önce klavyenin O tuşundaki ledde problem olduğunu fark ettim normalden...
  5. CFK’

REDRAGON K509RGB DYAUS 242TL alınır mı?

Arkadaşımın bilgisayarı için klavye arayışındayız yarı fiyatına düşmüş sizce alınır mı? Kullanan var mı? https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12127
  6. CFK’

Gaming Gecesi Redragon K512 alınır mı?

Arkadaşıma klavye alıcaz RGBli falan istiyor çok sesli olmasın blue switch gibi. Gaming Gecesinde bunu gördüm sizce alınır mı? 400TL civarına düşerse? https://www.incehesap.com/redragon-k512-shiva-rgb-mekanik-hisli-kablolu-gaming-klavye-fiyati-48504/
Top Bottom