Arama sonuçları: *

1. M

Keycapler sesi etkiler mi?

Klavyemin keycaplerini değiştirsem sesi değişir mi sadece görüntü mü fark eder?
  2. M

Redragon usas yazılımı çalışmıyor.

Başka sitelerden de denedim ama şu ana kadar hiçbirini çalıştıramadım. Klavye üzerinden renkleri ayarlamak çok uzun sürüyor. Yazılımını kullanan varsa link atabilir mi?
  3. M

En sevdiğiniz switch hangisi?

Ben mekanik klavye kullanmadım daha ama redragon usas sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Mavi switch sanırım. Forumda en çok sevilen hangisi diye merak ettim.
  4. M

Hepsiburada'dan aldığım Redragon klavye Türkçe mi?

Redragon Usas mekanik klavye aldım. Bazıları Türkçe bazıları İngilizce diye biliyorum. Başlıkta Türkçe Q yazıyor. Doğru mudur?
  5. M

Redragon usas İngilizce yazılımı var mı?

Son ürün kalmıştı ve her yerde öneriliyordu. Ben de beklemeden İngilizce tuş takımlı olanını sipariş verdim. Sizce hata mı ettim iyi mi yaptım? Yazılım linki ya da dosyası olan varsa atabilir mi?
  6. M

Redragon Usas alınır mı?

Yarın sipariş vereceğim. Bu bütçede daha iyisi var mıdır? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-usas-mekanik-rgb-kablolu-oyuncu-kavyesi-fiyati,58838117.html
  7. M

Max 350 TL klavye önerisi

Daha önce konu açtım ama karar veremedim. Reddragon usas önerildi genelde ama tipi çok hoşuma gitmedi. Ben böyle bir klavye arıyorum mekanik olması şart değil ama olursa iyi olur. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-k512-rgb-shiva-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1007996255.html
  8. M

300 lira klavye önerisi

700 liram var ama kulaklık da almam gerekiyor isterseniz kulaklık da önerebilirsiniz. Klavyede olmasını istediğim şeyler:Sessiz olması,rgb olması(rbw değil),yazılımı olursa ayrıca çok iyi olur,malzeme kalitesi idare eder seviyede olsun metal olmasına gerek yok ama 1 ayda da kırılmasın. Şimdiden...
  9. M

700 liram var kaç parasını klavyeye ayırmalıyım?

Ekipmanlarımı yenilemek istiyorum. Klavye ve kulaklık alacağım şimdilik. Sizce kaç parasını klavyeye ayırmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
  10. M

150 tl bütçeye klavye önerisi

Ailemle yaşıyorum sessiz olmasını istiyorum. Rgb olmasına gerek yok rainbow'da olabilir. Teşekkür ederim.
Top Bottom