Arama sonuçları: *

1. yigitern

Amazon Prime Klavye Alınır Mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09N3894QG/ref=asc_df_B09N3894QG1644886800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09N3894QG&linkCode=asn&th=1 Biliyorsunuz ki switch problemi yaşıyordum paraya kıyıp alma kararı aldım. Daha önce kullanan veya test etme imkanı olan olduysa benimle...
  2. yigitern

Mekanik klavye Switch tamiri

Daha öncede konu açmıştım bunun hakkında fakat önerlierinizi yaptım elektirikci/bilgisayarcı gibi yerlere gittim yakınımdaki fakat kimse yapmıyor eğer yapabilecek varsa iletişime geçebilir mi kargo masrafları ve switch ile beraber gönderebilirim. Klavyem MANTISTEK gk2
  3. yigitern

MANTISTEK GK2 Keylogger mi var ?

Klavyemin driverini arıyordum ve diğer forumlarda böyle bir başlık gördüm pek bir şey anlamadım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
  4. yigitern

Mekanik Klavye Tamiri

Arkadaşlar bildiğiniz Klavye tamiri yapan bir yer veya forumdan bir kişi var mı ücreti neyse verebilirim ctrl tuşumun switch'i kırıldı elimde switch var fakat takamıyorum lehim makinem olmadığı için olsa bile o konularda fazla yetenekli değilim .
  5. yigitern

Rampage Hydra R6 Sorun

Klavyemi anakartıma takıyorum ve ardından şerit halinde beyaz ışıklar geçerken birden beyaz ışıklar takılıyor ve klavyem basmıyor fakat televizyona v.b taktığımda öyle bir sorun olmuyor ne yapmam gerek ?
  6. yigitern

Klavyeme kahve döküldü

Rampage Hydra R6 Klavyeme kahve döküldü ve kendi kendine basmaya başladı tuşlara ne yapmam gerek fön makinasi ile kuruttum önerilerinizi bekliyorum veyahut çöpe mi atmam gerekir kurtuluşu yokmudur
  7. yigitern

3D PRİNTER İLE CAP BASMAK

Selamlar mekanik klavye için 3d printerden cap basılabilir mi
  8. yigitern

3d Printer Mekanik klavye cap

selamlar mekanik klavye için cap'ı 3d printerden yapabilirmiyiz yaparsak nasıl yaparız
  9. yigitern

Mekanik klavye cap altı

Capin altındaki yer kırıldı ne yapabilirim
  10. yigitern

Numlocktakımı olmayan mekanik klavye

Merhaba 250TL Bütçem var ve ufak bir mekanik klavye istiyorum şu anda kullandığım Rampage HYDRA R6 Masama çok büyük geliyor
  11. yigitern

Klavye RGB Aydınlatma

Merhaba,Rampage HYDRA R6 RGB Kullanıyorum ve bu mekanik klavyelerin ışıklarını kişisel olarak driverlerden değil de yazılımsal bir şekilde değişitrmenin mümkün olup olmadığını araştırdım biraz fakat bir şey bulamadım bilgisi olan bilgilendirebilri mi sonuç olarak bu aydınlatmaları yaparken illa...
Geri