Arama sonuçları: *

1. T

G413 mü HyperX alloy FPS Pro mu Razer Ornata Chroma mı?

Merhaba herkese yaklaşık 600TL bütçem var ve şu an Amazon'da HyperX alloy FPS Pro 650TL biraz kendimi sıkarsam almak istiyorum ama bu modeller arasında da kararsızım sizce hangisi daha mantıklı olur?
  2. T

BU ZAMANDA LOGITECH G410 ALINIR MI?

Merhaba, TKL klavyeye ihtiyacım var noraml şartlarde hyperx alloy fps pro alacaktım ama stoklar kalmamış galiba çoğu klavyede (logitech g pro, ss apex7 tkl vs) bu zamanda g410 alınır mı? Malum 4-5 yıl önce satışa sunulmuştu?
  3. T

Logitech G413 (580tl)ALINIR MI?

Merhaba, Vatan'da Logitech G413 yaklaşık olarak 580tl civarındaydı, diğer sanal marketlerde ise durum 650-850 tl arası.Önerir misiniz? Alınabilir mi? 600 tl gibi bir bütçem var her ne kadar TKL klavyeye ihtiyacım olsa da cazip geldi. 600 TL'ye TKL klavye önerilerine de açığım
  4. T

TKL KLAVYELER NE ZAMAN STOĞA GERİ GELİR?

Merhaba herkese, laptop için TKL olarak adlandırdığımız numpadsiz,compact bir mekanik klavye almak istiyorum fakat Logitech G Pro,HyperX Alloy Fos Pro,Steelseries M750 TKL gibi modeller stokta gözükmüyor hiçbir mağazada konuya çok hakim değilim bundan dolayı sormak istiyorum acaba gelirler mi...
Geri