Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Oyun İçin Kablosuz Klavye Mouse Set

Merhaba, Xbox Series S cihazıma Valorant yükledim, joystick ile güzel oynanıyor ama ben klavye mouse konforuyla da deneyimlemem istiyorum. Pahalı olmayacak ama kablosuz olacak oyun oynarken gecikmesi olmayan bir set önerir misiniz? Çok profesyonel olmasına gerek yok öylesine oynayacağım.
  2. smithblacksmith

Çözüldü✓ Bluetooth Klavye Bağlanmıyor

Bluetooth Klavyeyi bilgisayara bağlamaya çalışıyorum şifre gelmesi lazım gelmiyor böyle kalıyor, Bluetooth sıfırladım filan düzelmedi ne yapmalıyım?
  3. smithblacksmith

Yardım İngilizce klavye nasıl Türkçe tuş takımlı yapılır?

Arkadaşlar merhaba, Klavyem Türkçe ama tuş takımım üzerinde ğ, ş, ç, ö, harfleri takılı değil, bunları nereden bulabilirim acaba?
  4. smithblacksmith

Yardım Klavye switchlerinden anlayan arkadaşlara sorularım var

Merhaba, Arkadaşlar klavye switchleri hakkında bilgi verir misiniz? İnternetten baktım fakat hangisi neden daha iyi ya da benim kullanmam gereken nasıl bir klavye olmalı? Ben tuşa bastığımda hemen algılasın istiyorum. Ses çıkarması önemli değil, çıkarabilir veya sessiz de olabilir. hangi...
  5. smithblacksmith

Öneri 350₺ klavye + mouse önerilerine açığım

Arkadaşlar merhaba, 350₺ bütçe ile; En az 4800 DPI kaliteli bir mouse, Renkleri gökkuşağı olmayan (tüm hepsi aynı renkte de yanabilecek) klavye Klavye switchlerinden pek anlamam, çıkardığı ses önemli değil, basım hissi güzel olsun yeterli. Mouse da takılmalar olmasın yeterli Şuan fantech Mvp...
  6. smithblacksmith

Yardım James Donkey klavyeler alınır mı?

James Donkey ürün linki Bu fiyata alınır mı? Sorunu var mıdır? Siyah switch nasıl olur?
  7. smithblacksmith

Öneri Klavye Mouse seti önerisi (Yorumlarınızı bekliyorum)

Fantech MVP-861 Hem mekanik ışıklı klavye var, hem mouse var ve bildiğim kadarıyla güzel bir marka. Genelde yurtdışında satılıyor.
  8. smithblacksmith

Lay-F Tech markası hakkında düşünceleriniz?

Lay-F Tech Klavye- Mouse Combo Set Linki Arkadaşlar bu marka hakkında düşünceleriniz nedir? Satıcı baya ilgili, ürün yorumları da hep olumlu. Biri ürünün ingilizce tuşlara sahip olduğunu söylemiş, satıcı da Türkçesi gelince değişim yapalım demiş. ( Yapmasa yapmaz) Biraz dikkatimi çekti...
  9. smithblacksmith

Yardım Bu ürünler alınır mı?

Alınırsa klavyelerden hangisi iyi? Redragon mekanik yazıyor. Alternatif önerilere de açığım, klavye mouse mousepad toplam 300₺ bütçe
  10. smithblacksmith

Kablolu/ Kablosuz Klavye ve Mouse

Arkadaşlar, Bana hem kablolu hem kablosuz klavye ve mouse önerir misiniz? Genelde yatarak PC kullanıyorum fazla kaliteli olmasına gerek yok RGB olsun ucuz olsun yeterli. Türkiye' de kablosuz klavye yok sanırım bulamadım, en ucuzu 580₺...
  11. smithblacksmith

Uygun fiyatlı güzel bir klavye önerir misiniz

Arkadaşlar, RGB' si nefes efektiyle yanıp sönen, tüm tuşların aynı renkte yanıp değiştiği bir klavye istiyorum. Var mı böyle uygun fiyata? Yani mesela tüm tuşlar kırmızı yansın, efektle sönüp tekrar yanınca turuncu olsun vs.
Top Bottom