Arama sonuçları: *

1. Salu

TKL klavye önerisi ?

Bütçe 400 450 arası Tkl olması şart numpad kullanmıyorum Kırmızı switch Bilek desteği şart değil varsada kesinlikle çıkarılabilmesi lazım basmama çift tıklama ve yay sesi olmasa güzel olur Deneyimlenmiş bu sekilde klavye var mı
  2. Salu

Mekanik Klavye Arıyorum

Bütçem hepsiburada indirimiyle beraber max 300 tl yani 350 tl olabilir hepsiburada da kırmızı switch önceliğim çünkü evde kullanacağım için blue switch ses çıkarır bilek desteği takılıp çıkarılmalı olmalı mutimedya tuşuna gerek yok beni tamirle garantiyle uğraştırmayan klavye olsun gamenote...
  3. Salu

Mekanik klavye önerisi arıyorum

Beyler gamenote bakıyordum herhalde blue switchmiş bana kırmızı lazım bende mavi istiyorum fakat ses çikarıyor diye kırmızı alacağım 200 250 tl arası kırmızı switchli bilek destek şart değil olursa iyi olur sorun çıkarmayacak klavye arıyorum multi medya tuşuna felan gerek yok sadece sorun...
  4. Salu

Gamenote kb435L nasıl?

Beyler bu klavyeyi almak istiyorum markasını daha önce fazla duymadım kırmızı switchini alacağım tuş basmama çift basma vs gibi sorunlar oluyormu ? sıkıntı çıkarırmı ? teşekkürler
  5. Salu

Gamepower warlock klavye

Arkadaşlar biliyorum sorunlu klavye ama bu fiyat bandında bence iyi öneri istiyorum fakat tatmin edecek klavyeler gelmiyor hemde 50 tl indirim var 200 tl ye geliyor baska klavye onerebilecek var mı ? bilek desteğe gerek yok numpada gerek yok rgb olsa iyi olur kırmızı switch olsun 200-250 tl...
  6. Salu

MEKANIK KLAVYE ÖNERISI ARIYORUM

Bütçem max 300 tl kırmızı switch sorun çikarmayacak klavye istiyorum
  7. Salu

OYUN KLAVYE ÖNERİSİ ARIYORUM

Bütçe 250 300 arası. Tuşları silinmeyen bilek desteği olan(çıkarıp takabilecegim) Rgb olsa iyi olur Fps oyunları icin arıyorum
  8. Salu

PHILLIPS MEKANİK KLAVYE

Bu klavyeyi internet kafede kullanmıştım hissiyat iyi fakat tuşlarda özellikle wasd tuşlarının harfleri soyulmuştu kullanan var mı nasıl klavye sizce uzun süre götürür mü fiyatı iyi mi ?
Top Bottom