Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Klavyem hızlı yazınca algılamıyor

xpg summoner klavyem var ama sağ "alt" tuşuna basınca boşluk bırakıyor ö tuşuna basınca "m" çıkıyor. çoğu tuş böyle. normal yazınca "vmyle luyor" böyle oluyor. Düzeldi demiştim ama şuanda tuşlara tek tek basmam lazım hızlı yazınca yarısını algılamıyor sebebi nedir bakacak yokmu İlerde birisi...
  2. S

Yardım XPG Summoner klavye çıktı girdi yapıyor

Birkaç tuşa aynı anda basarken klavye fare çıkıyor. En son basılı olan tuşlara basılı kalıyor 10 saniye sonra falan geliyor. Bunun sebebi klavyenin yazılımından mıdır çünkü çok kaliteli bi yazılımı yok. Portlarda sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  3. S

Çözüldü✓ Klavyemin yazılım desteği kalkdımı ?

Xpg summoner klavye var 1 ay önce yüklemiştim yazılımı şimdi yine yüklemek istiyorum ama sitesinde sadece pdfler var nereden indireceğim bunu yazılımı kalkmışmı site bu https://www.xpg.com/tr/xpg/627?tab=download
  4. S

Yardım Switch basılı kalıyor

XPG marka klavye var space basınca takılı kalıyor switche bişey döküldü saç kurutma makinesiyle hava tuttum peçeteyle falanda sildim. Switchin seside değişti zaten toklaştı ses garantiye göndermem lazım biliyorumda burayada bi sorayım dedim.
  5. S

Yardım Klavyeden elektrik çarpıyor

Klavyeyi yeni aldım 2 gündür kullanıyorum. Sol metal kısmından elektrik çarpıp duruyor 5v civarı bişey ama beklemediğim anda çarpınca korkuyom. Nabayım değiştireyimmi bunu. Klavye bu...
  6. S

bu klavyelerden hangisi alınır ?

mavi swich seven biriyim sizce hangisini almalıyım https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-everest-kb-gx7-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1023286544.html bunu mu ? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamenote-kb435l-kablolu-mekanik-gaming-fiyati,929498248.html yoksa bunu mu ? full klavye...
  7. S

bu klavye nasıldır kronik vs. sorunu varmıdır ?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamenote-kb435l-kablolu-mekanik-gaming-fiyati,929498248.html bu klavye fiyatını hak ediyormu kronik bir sorunu varmı eğer bir sorunu varsa bu klavyenin fiyatına yakın mavi swicth klavye önerirmisininz
  8. S

Öneri 300 tl kulaklık+klavye önerisi

toplam 300tl içinde hem klavye hem kulaklık önerin klavye mavi swich olursa daha iyi olur 80-90tl civarı kulaklık geri kalanıylada klavye önerin
  9. S

Yardım klavyemin tuşları düzgün çalışmıyor

klavyem back space basınca 0 bunu yapıyor şuan ise laptop klavyesinden yazıyorum neden böyle ctrl+t yapınca yeni sekme açıyor ama ctrl+t yaptığım sekmeyi f5 liyor nasıl düzelir bu klavye membran daha öncede olmuştu söküp içinde membran tuşlara baktım bir şey yoktu nasıl düzeltirim bunu şuan6...
  10. S

mekanik rainbow/rgb klavye önerisi

bütçem yok olabildiğince ucuz olan mavi swicth rainbow ya da rgb olan klavye önerilerinizi bekliyorum.
  11. S

104 tane tuş var nasıl kullanmalıyım ?

eski klavyemin tuşlarını aldım full bi klavyeydi nasıl değerlendireyim ya da gereksiz mi
  12. S

bozuk klavye nasıl mı değerlendirilir ?

benim yakın zamanda yoldaşım öldü membran tek mod ışıklıydı 30 liralık klavyeydi ama hiç belli etmiyordu 300 tllik mekaniklere taş çıkartır neyse gelelim konuya dediğim gibi ışıklıydı ışığını sökmek için birkaç kez söktüm ama ışığın vurduğu yeri delidiğimde yoktu dün birkere daha söktüm...
  13. S

bozuk klavye nasıl değerlendirilir ?

emektarım vefat etti tek mod ışıklıydı membran klavyeydi nasıl değerlendirebilirm sizce ?
  14. S

Klavye Tuşları Okumuyor Sorunu Nasıl Çözerim?

klavyeyi az önce söküp tekrar taktım ve bütün tuşları okumuyor numlocktuşu ışığı yanıyor ama
  15. S

klavyemin tuşları çalışmıyor

klavyeyi az önce söktüm şimdi laptopun kendi dandik klavyesinden yazıyorum söktüm tekrar taktım ve hiçbir tuş basmıyor ne ypmalıyım ama numlock ışığı yanıyor
  16. S

en az tıkladığınız tuşlar

klavyede en az tıkladığınız tuşlar neler ? benim en az tıkladığım tuşlar 1 in yanındaki e gibi tuş sağ kısımdaki alt,ctrl ıns home page up/down end num kısmında 0 ın yanında nokta var o / * bu tuşlar f1 f5 f6 f7 f8 f9 f10 f11 f12 pause break fn tuşunun yanında değişik bituş var o öyle sizin...
Geri