Arama sonuçları: *

1. MusicianGod

Fps oyunları için klavye önerebilecek var mıdır

Valorant ağırlıklı oynuyorum klavye öneriniz var mı şuanki klavyem rampage yarı mekanik dandik bir şey
  2. MusicianGod

1000tl ye gaming klavye önerisi ?

Merhabalar 1000tlye kadar klavye düşünüyorum kesinlikle blue switch almak istemiyorum birde ses tekerleği vs gibi multimedya tuşları olsun istiyorum sizin önerebileceğiniz bir klavye var mıdır?
  3. MusicianGod

oyunculardan tavsiye istiyorum

Gaming klavye almak istiyorum max 700e çıkabiliirm cs-go r6 ve valorant oynuyorum sizde ne var yada ne önerirsiniz
  4. MusicianGod

650TLYE HANGİ KLAVYE ALINIR

Arkadaşlar valorant-r6 tarzı oyunlar oynuyorum red switch bir klavye alacağım 650tl max çıkabilirm ne alınır aklımda şuan modüler olduğu için furylevell y1 var siizn öneriniz var mı birde y1 alınabilinir mi
  5. MusicianGod

FURYLEVELL Y1 ALINIR MI

beyler furylevell kanalının ve markasının çıkardığı bu mekanik modüler klavye nasıl alınır mı sizce yada bu fiyata başka alternatif var mıdır https://www.n11.com/urun/furylevel-y1-rgb-red-switch-moduler-mekanik-oyuncu-klavye-2141239
  6. MusicianGod

600TL ALTI KLAVYE ÖNERİRMİSİNİZ?

Arkadaşlar 600 tl bütçem var üstüne çıkamam aklımda şu anlık 2 model var biri hydra r7 diğeri de logitech g410 atlas specturm bunları önerir misiniz? yada 600 tl altına ne alabilirim oynadığımm oyun türü fps oyunu bilek desteği olması güzel olur ama çok da şart değil önerilerinizi bekliyorum
  7. MusicianGod

300TL'ye gaming klavye önerisi?

Arkadaşlar anti-ghosting olsun birde rgb olması hiç önemli değil size bırkıyorum ama mutlimedya tuşları olsun birde mümkünse mekanik klavye olsun benim aklımda şu anlık gamepower ogre var kullanan varsa onun hakkında da yorum yazarsa sevinirim
  8. MusicianGod

Seri Klavye Önerin

Beyler max 200 tl gaming klavye arıyorum mekabi olursa iyi olur öneri var mı?
Geri