Arama sonuçları: *

1. oaK´

500 tl bandında klavye önerisi

red switch varsa çok iyi olur onun dışında çok bi şey aramıyorum. TKL veya %60 olursa tadından yenmez tabii
  2. oaK´

klavyenin tuşunu kaybettim

klavyeyi temizlerken 7 sayısının keycapini kaybettim redragon k631 pro klavye kullanıyorm kayıp keycapi nerden bulabilirim?
  3. oaK´

bu klavye kaliteli midir?

https://www.amazon.com.tr/Klavyesi-Kablosuz-Ayd%C4%B1nlatma-Anahtar%C4%B1-Bluetooth/dp/B092SDM9XZ/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=W6sVz&content-id=amzn1.sym.f52080c4-fe7e-4ff6-b933-259f05962808&pf_rd_p=f52080c4-fe7e-4ff6-b933-259f05962808&pf_rd_r=3BBX768TJ24728WQFTVW&pd_rd_wg=pgBcx&pd_rd_r=eb6ed677-aa57-...
  4. oaK´

Klavye icin keycap onerisi

Beyler belli bi butcem yok ancak pahali urunleride alamam keycap onerir misiniz bende kiler parlama yapti
  5. oaK´

2 pinli tek adet red switch gerekiyor nereden alabilirim?

merhabalar space bar da ki red switch, space barı çektiğim gibi tuş ile beraber çıktı. Takarken pini yamulttum, düzeltip geri taktım ancak içim rahat etmiyor yeni bi switch ile değişmek istiyorum bunu nereden temin edebilirim?
  6. oaK´

Ekipmanlarım ne kadar eder?

Redragon dark avenger rainbow red switch Logitech g305 Lila rengi ikisininde garantisi var, sizce ne kadar eder?
  7. oaK´

Yardım Gamepower Overlord Alınır Mı?

ikinci el uyguna buldum alınır mı?
  8. oaK´

Yeni aldığım klavyeye kola döktüm

Yeni aldığım klavyeye kola döktüm kapadım ve anlık reflexle musluğa tuttum sonra kurusun diye bekledim çalışıyordu ilk başlarda lakin vidaları tam sıkamamışım onları düzelttikten sonra klavye çalışmamaya başladı açılış ışığı yanıyor ancak klavye pc ye ne bağlanıyor nede açılış ışığı dışında...
  9. oaK´

400 tl klavye önerisi

Mekanik, membran, ciklet vs farketmez Aradağım özellikler; TKL veya yüzde 60 olmalı büyük klavye alamam malzemesi kaliteli olsun onun dışında ışık mışık o bu şu önemli değil ek olarak kablosuz olması gerekiyor ama kablolu da olabilir bilmiyorum o aman aman değil ama kablosuz olursa tatlı olur...
  10. oaK´

Kablosuz klavye önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_log%C4%B1tech-k380-bluetooth-t%C3%BCrk%C3%A7e-q-klavye-gri-920-007586-1155724.html?gclid=EAIaIQobChMIk-XMvaHV-QIVzuR3Ch3gNQP_EAQYASABEgLaR_D_BwE&gclsrc=aw.ds ben bunu düşündüm tipi falanda güzel duruyor, sizce bundan daha iyisi var mıdır? şuan ki...
  11. oaK´

slim tuşlu tkl klavye var mı?

Merhabalar, slim tuşlu numpadsiz bir klavye istiyorum ama bütçem max 250 zorlasan 300 tl fln böyle bir klavye var mı?
  12. oaK´

250 tl için alınır mı?

merhabalar klavyem bozuluyor ve en fazla 300 tl bütçem var https://www.incehesap.com/gamepower-overlord-mekanik-siyah-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-fiyati-50751/ bunu buldumda alıınır mı kullanan var mı? veya başka önerisi olan var mı??
  13. oaK´

Öneri tkl veya %60 klavye önerisi

merhaba sonunda yavaştan ekipman dizebilmeye başladım, max 400 tl çok iyi bir şey kaçırıyorsam 450 TL'ye kdr çıkabilecek bir bütçe oluşturdum kafamda bu fiyat civarlarında adam akıllı gamepower rampage gibi markalar harici bir klavye var mıdır (tkl %60 tarzında)
  14. oaK´

max 350 tl tkl klavye önerisi

merhaba şuan 30 tllik membran bir klavye kullanıyorum artık bazı tuşları bazen çok geç algılamaya başladı ve kablosuz olduğundan sürekli pil alıyorum. bu sebep ile rgb tkl klavye arıyorum
  15. oaK´

200-300 tl arası mekanik red swtich klavye önerisi

arkadaşlar yeni bir klavye alma ihtiyacı duyuyorum bütçem max 300 tl kafamda James Donkey 610s red swtich var , sizin de önerilerinizi bekliyorum
  16. oaK´

slım diye tabir edilen tuşlu klavyeler hala var mı ?

selam, sadece merak ettiğim için soruyorum bu slım tuşlu gaming klavyeler kaldı mı hiç görmedim çünkü ben ( razer deathstalker tarzı)
Geri