Arama sonuçları: *

1. İsmetPotter

%60 mini klavye alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B096NJ2KK6/ref=asc_df_B096NJ2KK61640833380000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B096NJ2KK6&linkCode=asn&th=1&psc=1 Markayı ilk defa duydum nasıldır bilmiyorum sizce alınır mı?
  2. İsmetPotter

rampage smx r22 için driver verebilecek??

rampage smx r22 için driver verebilecek var mı? mümkünse türkçe olsun (türkçe varmı hatırlamıyorum ama)
  3. İsmetPotter

Elimdeki Logitech k750 satılır mı?

Elimde bir Logitech k750 güneş enerjili solar klavye var. Sanırım sadece amazonda var ve 1400₺ civarı. Pil takma yeri biraz yıpranmış ve numberdaki 0 tuşu çıkmış takılmıyor ama tuşda ve klavyedeki 0 kısmında sorun yok. Kaç TL'ye gider ve alan olur mu? Babama sordum alan olmaz diyo resmen...
  4. İsmetPotter

Bangooddan klavye sipariş etsem ne kadar tutar?

Merhaba dostlar. Geçen günlerde mini klavye almaya karar verdim ve GAMAKAY MK61 mini klavye gözüme çarptı. En ucuz olduğu site sanırım bangood. Ye üye indirimi vs 260tlye geliyor. Bir kaç sorum var bangood ve klavye hakkında; 1)Klavye alınır mı? Alınmazsa neden? 2)eğer kötü dediyseniz...
  5. İsmetPotter

Mk61 mini klavye alınır mı?

Mini klavye alacağım mk61 gözüme çarptı bangoodda 400tl civarı fakat yeni üye kuponu ile 370e falan geliyor sizce iyi mi? Önerebilceğiniz başka mini klavye var mı?
  6. İsmetPotter

Yardım Full RGB klavye önerisi

Full RGB klavye önerisi farklı modları olan ve beni uzun süre götürebilecek bir klavye bütçede ufak oynamalar olabilir
  7. İsmetPotter

300₺ mini klavye önerisi

Bütçe: 300₺ 300tl full RGB mekanik veya mekanik hisli klavye (mekanik olmasına pek de gerek yok ama RGB olsun) oyun için kullanacapım gaming klavye olursa güzel olur
  8. İsmetPotter

Max 400tl klavye-mouse önerisi

Arkadaşlar klavye ve mouse için toplam 400tl bütçem var. Klavye mekanik veya mekanik hisli olursa güzel olur ve klavye rgbli olursa çok güzel olur (farklı renk modlarıyla) mouse ise uzun süreli olacak LED'li veya rainbow olabilir mouseda rgbye gerek yok. Bütçem dediğim gibi Max 400
Geri