Arama sonuçları: *

1. Nasparus

Öneri Sizce Hangi MIDI Klavye Daha İyidir?

Midi klavye almayı düşünüyorum ve şu iki modelden birini alacağım. FL Studio kullanıyorum Ableton öğreniyorum Novation Launchkey 25: https://www.akakce.com/midi-klavye/en-ucuz-novation-launchkey-25-mk3-fiyati,861865324.html Arturia MiniLab MK II...
  2. Nasparus

Öneri Max 1500tl MIDI Klavye Önerisi

MIDI Klavye almayı düşünüyorum fakat hakkında çok bilgim yok yardımcı olur musunuz Şu anda kullandığım program Fl Studio. Ableton öğrenmeyi düşünüyorum önerdiğiniz program varsa yazabilirsiniz max 1500tl'ye kadar önerin 1631820910 Arturia MiniLab Mk2 yeni başlayanlar için nasıldır
  3. Nasparus

Yardım Rampage KB R74 mü Stage mi?

Rampage KB-R74 mü yoksa Rampage Stage mi almalıyım idarelik alacağım. Başka klavye önermeyin mağazadayım.
  4. Nasparus

Yardım Max 300 TL Red Switch ışıqlı mışıqlı mech klavye önerisi

Maximum 300 tl bütçem var gece 3 4 e kadar oyun oynadığım için red almak istiyorum. Güzel bir klavye önerir misiniz?.
  5. Nasparus

Monster Pusat K3 Pro mu Rampage Myth mı?

Mekanik klavye almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur? Rampage Myth ı daha ucuza alabilme şansım var.
  6. Nasparus

Yardım Klavye'de space e basınca bilgisayar uyku moduna giriyor

Klavyeyi uzun süre kullandıktan sonra hiç bir neden yokken bi anda space e bastığımda bilgisayar uyku moduna geçiyor. Başka klavye kullanınca aynı sorunu yaşamıyorum. Klavyenin içini açıp 3 4 defa temizledim ama hiç bir şey değişmedi. Yardım edin.
  7. Nasparus

Öneri Rampage Mekanik hisli klavye önerisi

Önereceğiniz klavyeler Rampage olursa sevinirim.
  8. Nasparus

Öneri Red switch Rampage klavye Önerisi

Maximum 350 tl sıfır Rampage Red switch klavye. Önerilerinizi bekliyorum.
  9. Nasparus

Öneri 300 TL red switch rampage klavye öneri

Normalde Rampage myth blue switch alacaktım ama bir çok kişi aylar sonra kafa şişiriyor diyor ve benim pc oturma odasında ailemi de rahatsız edecek. Bu yüzden red swtich bakmaya karar verdim. Fakat bazıları red switch in hissiyatının kötü olduğunu söyledi. Brown switch alayım desem bulamam. Ne...
  10. Nasparus

Öneri 300 - 350 TL Mekanik Klavye Öneri

Mekanik klavye alacağım kahverengi switch, mavi de olabilir. Rampage olursa daha iyi olur. 2. El olmasın. Bütçem max 350 TL
Top Bottom