Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

Klavyemde Insert Tuşu Yok Ne Yapmalıyım

Insert tuşuna ihtiyacım var ama klavyem %65 felan numlock yok insert ins vs. yok nasıl yaparım
  2. Lgoyü

Klavyemde d tuşu bozuldu

d tuşu bozuldu mekanik klavye sarı switch nasıl düzeltebilirim
  3. Lgoyü

%75 İngilizce Klavyede Küçük Büyük İşareti Nasıl Yapılır

Discord işlerim için küçüktür büyüktür işareti lazım ama numpad yok ve klavye ingilizce tuş takımı nasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl yaparım bilen varmı
  4. Lgoyü

Blitzwolf Bw-Kb3 İnceleme yapmalı mıyım?

Klavye bugün elime ulaştı inceleme yapayım diyorum ama alacak merak edecek kimse yoksa boşuna yapmayayım diyorum çünkü önceki qcy t13 incelemem güme gitmişti Yapayımmı sizce?
  5. Lgoyü

Klavyede Brick Nedir Nasıl Olur Her Klavyede Olur Mu

Klavyede brick ne demek bazı kişiler klavyelerinde brick sorunları yaşadığını söylüyor bende merak ettim nedir bu brick her klavyede olurmu çözümü varmıdır Blitzwolf Bw-Kb3 klavyemde olurmu örneğin bu sorun
  6. Lgoyü

Arkadaşım İçin 2500 TL Sessiz %75 Klavye

2500 tl bütçesi var ve fn bide yön tuşlarının olmasını istiyor önerir misiniz? çok sesinin olmaması ve sesininde smooth olması gerekiyormuş 1682882273 @MuratTheFounderOfGariban
  7. Lgoyü

BW-KB3 H.O, G.O, DEĞİŞİM?

Konu açıp sormaya vaktim yoktu. Sarı Switch şeklinde 2000 TL'ye aldım pişman eder mi? Veya şunla değiştir dediğiniz bir klavye var mı banggod üzerinden? Sağ olsun müşteri hizmetleri yardımcı olurlar yüksek ihtimalle bu konuda.(Çok fazla klavye konusu açtığım için hakkınızı helal edin...
  8. Lgoyü

GamaKay MK61 Vs Rampage Parvus

Bu iki klavye arasında kaldım. Aman aman bir farkları var mıdır sizce? GamaKay elbette daha kaliteli ancak 15 gün beklemekte istemiyor insan. İkisinde de Brown Switch tercih edeceğim. Sizce beklememe değer mi? Parvus alırsam pişman olur muyum?
  9. Lgoyü

Gamakay MK61 Vs Skyloong GK61

Hangisini önerirsiniz ikisindede brown switch tercih edeceğim birde aklımda rk61 var onun hakkında ne düşünüyorsunuz hangisini alayım sizce
  10. Lgoyü

1000-1800 TL Klavye Önerisi

%60 ve beyaz olması gerekiyor önerilerinizi bekliyorum. aliexpressten önermezseniz sevinirim 20 gün bekleyemem ancak banggoodun hızlı olduğunu duydum orası olabilir
  11. Lgoyü

GamaKay TK68 Vs Blitzwolf BW-KB3

Gamakay BlitzWolf Merhaba bu iki klavyeden birini düşünüyorum banggoodda %12 indirim kuponum var ortalama 250 tl ucuza geliyor hangisini önerirsiniz ve önerdiğiniz modelin switch seçenekleri arasından hangisinin daha iyi olduğunu söylerseniz sevinirim
  12. Lgoyü

Gamakay LK67 Vs Blitzwolf BW-KB3

https://tr-m.banggood.com/GAMAKAY-LK67-Mechanical-Keyboard-67-Keys-RGB-Gateron-Switch-Hot-Swappable-65-pencent-Programmable-Triple-Mode-Wired-bluetooth-5_0-2_4GHz-NKRO-PBT-XDA-Profile-Keycaps-Gaming-Keyboard-with-Rotate-Button-Custom-Keyboard-p-1905708.html?rmmds=search&act_poa=POA8968707&cur_war...
  13. Lgoyü

Gateron G Yellow Pro Switch Vs Kalih Box White Switch

https://tr-m.banggood.com/BlitzWolf-BW-KB3-75-pencent-Gasket-Hot-Swappable-bluetooth-5_0-or-2_4G-or-Type-C-Wired-Mechanical-Gaming-Keyboard-for-Win-or-MacOS-or-iOS-or-Android-With-Rotary-Knob-for-Volume-Control-p-1974150.html?akmClientCountry=TR&rmmds=search&act_poa=POA9875821&cur_warehouse=HK&fo...
  14. Lgoyü

1700 TL Klavye Önerisi

1700TL klavye önerir misiniz? max 1900 diyebilirim zorlayarak %60 olursa çok iyi olur ancak %60 dan iyi TKL olursa düşünebilirim en önemli şartım beyaz olması Bı arkadaş kemove k61 mi öyle bir şey önermişti Türkiye'de inceleme bulamadığım için tırstım açıkçası Gamakay MK61 önermeyin lütfen
  15. Lgoyü

Bu Klavyeler Arasında Fark Ne

https://www.amazon.com.tr/KEMOVE-K61-klavyesi-%C3%A7%C4%B1kar%C4%B1labilir-Bluetooth/dp/B0B6C3WMPP/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=39G8JXEHWIL1G&keywords=Kemove%2Bsnowfox&qid=1679571962&s=computers&sprefix=kemove%2Bsnowfo%2Ccomputers%2C207&sr=1-1&th=1&psc=1 Bu...
  16. Lgoyü

Bu Klavye Alınır Mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/180573/asus-rog-strix-scope-tkl-deluxe-rog-nx-red-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.72.5
  17. Lgoyü

Banggood Üzerinden 1700 TL Klavye Önerisi

Merhaba Banggood üzerinden aldığım klavye stoklarda olmadığı için normal tarihinden çok uzun bir sürede gelecek. Ve bana istersem bu fiyat bantlarında başka bir klavyeyle değişim yapabileceklerini söylediler. 1700 civarı Banggod üzerinden klavye önerir misiniz? %60 olursa tadindan yenmez
  18. Lgoyü

Gamakay MK61 Aldım Ancak Şuanda Stokta Yok bir şey Olurmu

Merhaba gamakay mk61 klavyemi 1 saat önce aldım ancak şuan siparisimi kontrol ettitimde ürünün stokta olmadığını tahmini teslimat tarihinin 2023-5-10 olduğunu gösteriyor türkiye direct mail seçtim sizce bu ürün bana çok geç bir sürede gelirmi 10-15 günde gelmesini planlıyordum ancak stok sorunu...
  19. Lgoyü

GamaKay MK61 VS RedDragon K630

https://tr-m.banggood.com/GAMAKAY-MK61-Wired-Mechanical-Keyboard-Gateron-Optical-Switch-Pudding-Keycaps-RGB-61-Keys-Hot-Swappable-Gaming-Keyboard-New-Version-p-1797608.html...
  20. Lgoyü

%60 Klavye önerir misiniz?

Merhaba Türkiye'de satılan %60 klavye önerir misiniz?? Bütçe 1200-1300 civarları normalde gamakay mk61 alacağım ancak dururum acile kayar ise Türkiyede satılan bir klavye almak zorunda kalabilirim. Aklımda Rampage parvus var biliyorum Rampage kötü bir marka ancak bu paralara başka %60 bulamadım...
Top Bottom