Arama sonuçları: *

1. KARMA

RK61 vs RK71 vs MK61

Kırmızı veya kahverengi switch alımayı düşünüyorum. hangisi daha iyidir.
  2. KARMA

Everest KB-1002 Alınır Mı ?

Geçici olarak bu klavye alınır mı getir de gördüm o yüzden link atamam fiyatı 45 lira benim için önemli olan ayak yükseltmesi var mıdır
  3. KARMA

Hangi Klavye Daha iyidir ?

Bu iki klavyeden hangisi bana daha uygundur özelliklerine bakmadım başka bi konuda gördüm hoşuma gitti. red switch olsun istiyorum ikisinden birinde böyle bir özellik var mıdır. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamenote-kb435l-kablolu-mekanik-gaming-fiyati,929498248.html...
  4. KARMA

Keychron K6 vs Anne Pro 2

2 klavyeyi karşılaştırırsak hangisi daha iyidir Hangisi alınır (klavyeyi almıyıcam meraktan açtım konuyu)
  5. KARMA

Yurt Dışından Klavye Önerisi

100 tl yurtdışı klavye bakıyorum sizce hangi siteden hangi klavyeyi almalıyım
  6. KARMA

Monster pusat k3 pro ne zaman satışa çıkacak

ayın 15 diyordu saat kaçta satışa çıkar çıkınca hemen alıyım mı
  7. KARMA

Bu ikili Alınır mı ?

Bu klavye ve mouse alınır mı klavye: Monster Pusat K3 Pro Mouse: Hp Omen Reactor
  8. KARMA

Red Switch Mi Brown Switch Mi ?

Sizce fps oyunları için Gateron da red mi brown mı Kailh Box da red mi brown mı https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-mekanik-klavelerde-switch-secimi.275156/ Bu konuyu inceledim karar veremedim.
  9. KARMA

400 TL Alınacak En İyi Mekanik Klavye

Ayın 15 inde monster pusat k3 almayı düşünüyorum bu paraya daha iyisi var mı yoksa direk monter mı alayım
  10. KARMA

660 TL Klavye Tavsiyesi

660 tl ye anne pro almak istiyorum ama 660 tl yüksek bir fiyat bu yüzden bu paraya alabileceğim daha iyi bir klavye var mı yoksa en iyisi anne pro 2 mi
  11. KARMA

Switch Atlama Noktası Nedir ?

Kailh switch klavye alıcam brown veya red e bakıyorum red switch de atlama noktası yok brown switch de var atlama noktası nedir
  12. KARMA

Kailh BOX Red vs Kailh BOX Brown.

Bu iki swith den fps için daha iyi olanı hangisidir. 2 sorum var 1. Hangisi daha sessizdir 2. Hangisinin basım gücü daha hafif 1614190190 Cevap vericek varmı
  13. KARMA

Yardım Kalih Box Switch Çınlar mı ?

Kalih box Switch bir süre sonra çınalr mı ve fps oyunları için önerir misiniz
  14. KARMA

Royal Kludge RK61 VS Anne Pro 2

Sizce bunlardan hangisi alınır baya bir fiyat farkı da var
  15. KARMA

Anne Pro 2 Alıcam Yardım

Anne pro 2 alıcam ama rengi beyaz olsun istiyorum gateron alıcaktım ama beyaz yok kalih box beyaz var sizce kalih box ta alınır mı not kalih box 100 tl daha pahalı
  16. KARMA

Kalih Box vs Gateron Sizce Hangisi ?

selam. Anne pro 2 almayı düşünüorum sizce kalih red mi gateron red mi cherry mx brown mı NOT: FPS oyunları için
  17. KARMA

Anne Pro 2 Önerir Misiniz ?

Sizce bu klavye alınır mı ? Alınırsa FPS oyunları için Cherry MX Kahverengi mi Gateron Kırmızı mi Kalih Box Kırmızı Mı Birde cherry mx red göremedim Stokta yoktu bulursanız link atabilir misiniz ?
  18. KARMA

Monster K3 Pro 2 USB Yi De Takmak Zorunlu Mu ?

Merhaba ben laptoptan oyun oynuyorum. Laptopumda 2 usb girişi yok ama bu klavyede 2 usb girişi var. Tek bir tanesini taksam klavye çalışır mı ?
  19. KARMA

Philips SPK8614 Red Switch Var Mı ?

Bu klavyenin red switch versiyonu var mı. Yoksa sadece blue switch mi
  20. KARMA

Öneri 400 TL KLAVYE ÖNERİSİ

Merhaba 400 tl ye red switch klavye arıyorum sizce hangi klavyeyi almalıyınm. (PUSAT K3 PRO dışında)
Geri