Arama sonuçları: *

1. esancash

Mekanik klavye önerisi

Merhabalar 2020 den beri kullandığım ogre rgb klavyem ne kadar çabalasamda temizlesemde tuşlar takılmaya başladı. yeni bir klavye almak istiyorum, 1k bütçem var switch olarak mavi switch kesinlikle düşünmüyorum ama ucuza sadece mavi varsa olabilir onun dışında daha sessiz red veya brown gibi...
  2. esancash

Bayram İçi̇n Fi̇yat/perfornmans Klavye Öneri̇si̇

arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar harçlıklarımla klavye almak istiyorum şimdiden 600 tl topladım bu fiyat içinde veya altında önerirseniz sevinirim üstüdne bir şey önermeyin zaten max 500 tl olsun çok fazla harcamak istemiyorum mekanik olsun klavye sağlam olsun blue sw olsun yeter
  3. esancash

200tl kulaklık önerisi

arkadaşlar kulaküstü kulaklığım yok yavaş yavaş pc ekipmanları topluyorum başta bu paraya kulaklık alayım dedim ama aklımda klavye almakta var öncelikle (mekanik istiyorum) size sorum biraz daha para biriktirip klavye almak mı bu paraya kulak üstü almak kulaklık almak ise ne almalıyım?
  4. esancash

500 TL Klavye Önerisi

arkadaşlar 500tl ye oyun odaklı ve günlük kullanım için rgb red switch gibi sessiz switchli klavye arıyorum f/p olsun numpad olmasına gerek yok önerileriniz nelerdir?
  5. esancash

Kablosuz klavye/mouse set önerisi

Arkadaşlar merhaba okulda sınıfımızda akıllı tahtada kullanmak için kablosuz klavye mouse set almak istiyorum. Klavye Max 200 TL falan olsun En az 2 sene kullanalım mesela Dayanıklı kaliteli olsun taşınabilir olsun Örnek klavye https://www.epey.com/klavye-mouse/logitech-mk240.html
  6. esancash

akıllı tahta için kablosuz mouse ve klavye önerisi

arkadaşlar okulumuzdaki akıllı tahtanın dokunmatiği bozuk ve topluca kablosuz klavye mouse alıcağız çok pahalı bir şey olmasın kaliteli olsun herkes ortak alcağı için çok pahalı olmamalı max 3-4tl olsun kişi başı 40 kişiyiz tek usb olsun bir klavye mouse için
  7. esancash

150tl klavye mouse kulaklık önerisi

Merhabalar arkadaşlar toplamda 150 TL tutucak şekilde klavye mouse ve olursa aslında kulaklık istiyorum olabilirse ışıklı olursada tadından yenmez
  8. esancash

Klavyem elektrik kaçağı oluyor.Neden olabilir?

Arkadaşlar ben geçen GAMEPOWER'IN OGRE RGB modelindeki klavyesini satın aldım.Laptop kullandığım içim Laptopa taktım Klavyeyi kullanmaya başladığımda benim elimi titretecek kadar elektrik çarptığını fark ettim. bunun nedenini kendimce sorguladım usb portlarını falan değiştirdim ancak...
Top Bottom