Arama sonuçları: *

1. T

568 Lira HP Omen Encoder Brown cherry Switch H.O mu G.O mu

Arkadaşlar bugün aldım klavyeyi sizce iyi mi? yaptım sesi nasıl redden fazlamı az mı ?
  2. T

HP Omen Encoder Nasıldır?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-hp-omen-6yw75aa-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,697854547.html arkadaşlar bu hangi switch browne ise cıkarttığı ses rede benziyormu yoksa aynımı değermi kısaca?
  3. T

Öneri 400-500 TL Red Switch Klavye Çok Kararsızım Arkadaşlar!!

Arkadaşlar cidden görüşünüze ihtiyacım var.Bu fiyat aralığında aklımda 4 tane seçenek var. 1.Gamebooster G918 Fire Storm 2.Redragon İndrah 3.Redragon Kumara 4. Bütçeyi zorlayarak AOc gk500 cidden aşırı derecede kararsızım aoc gk500 le sıkıntı yaşayanlar varmıs g918 fire storma pahalı diyorlar...
  4. T

Gamepower OGRE RGB 2. El kaç lira satılır?

Arkadaşlar 320 lira sıfır fiyatı var garantisi bitti 7 aydır kullanıyorum önceden kapalı kutu kalmış ondan garantisi bitti şuan bir sıkıntısı yok kaç lira eder? Birde 350 450 aradı red switch klavye öneriside lazim şimdiden coook teşekkür ederim.
  5. T

Öneri 400 TL bütçede alınabilecek en iyi klavye?

Arkadaşlar benim bu switch konusunda pek bilgim yok tek istediğim sadece tıklama sesi orta veya daha az derecede olsun ne önerirsiniz? RGB fln hiç farketmez.
Top Bottom