Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

ACİL 2000 TL Klavye Önerisi

Doğum günü için bu akşam sipariş vermem lazım %60 veya %75 klavye önerebilir misiniz ? ARKADAŞLAR BÜTÇE 2BİN TL OLDU BUGÜN SON SİPARİŞ GEÇMEM LAZIM
  2. eyupefe3

1200 TL'ye kadar %60 Klavye Önerisi

Oyun kullanıcam önerileri atar mısınız ? rampage atmayın.
  3. eyupefe3

Mizar Mz60 ile Durgod TKL takas yapılır mı

Bir arkadaş tkl versiyonunu alabilirse takas yapıcaz sizce yapılır mı ? Mizar mz60 yellow switch
  4. eyupefe3

GeT ile Klavye Satılır Mı ?

Arkadaşlar ilandaki klavyeye arkadaş 500tl dedi get ile alacakmış sizce satılır mı ? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-rampage-hydra-r6-red-switch-klavye-1046144018/detay/
  5. eyupefe3

%60 Mekanik Klavye Önerisi

Arkadaşlar öncelikle selam,şuanda Rampage Hydra R6 red switch kullanıyorum satıp %60 geçicem çok büyük geliyor klavye ve switch değişmek istiyorum 500-600 TL civarında %60 sesi tok olan bir switch istiyorum blue falan önermeyin hiç yoksa kırmızıda önerebilirsiniz.
  6. eyupefe3

Klavyemi Kaç TL'ye Satabilirim ?

Arkadaşlar öncelikle selam,rampage hydra r6 red switch klavyem var kutusu duruyor kaça satılır ? Satıp %60 almak istiyorum veya %60 olmasada önerebileceğiniz klavye var mı satabileceğim fiyata ? Arkadaşlar biri bunu önerdi alınır mı ? 515 TL'ymiş...
  7. eyupefe3

Klavye Tuş Basmama Sorunu

Arkadaşlar önçelikle selam,önçelikle kelimesindende anlıyaçağınız gibi o tuş basmıyor,sert bir şekilde 5-6 saniye basılı tuttuktan sonra basmaya başlıyor,masrafsız bir şekilde düzeltmenin yolu var mı? Varsa yazarsanız sevinirim. 1623584742 Rampage Hydra R6 Red Switçh.
  8. eyupefe3

Klavye önerisi (Küçük)

Gamekay mk61 tarzı ama daha uçuz olan 400-450 TL çivarı klavye bakıyorum küçük olursa sevinirim.
  9. eyupefe3

Klavyeyi Temizledikten Sonra Ekteki Tuş çalışmamaya başladı !

Arkadaşlar önçelikle selam,yaklaşık 30 dk önçe klavyem çok tozlandığı için tuşları çıkartıp temizlemeye karar verdim.Klavyeyi saç kurutma makinesiyle soğuk modunda hafif hava tuttum geri kalanını bezle sildim.Tuşları deterjanlı suya attım yaklaşık 25 dk kadar beklediler.Sonra soğuk suyla...
  10. eyupefe3

Klavye + Mouse'm kaç TL Eder ?

Arkadaşlar öncelikle selam,daha güncel ekipmanlara geçmek istiyorum,klavyem : Rampage Hydra R6 Red Switch.Mouse : Rampage Phoenix Smx r22.Bu ikisi beraber kaç TL'ye gider ? Yeniden sıfır olarak red switch bir mekanik klavye + logitech g102 alınabilir mi ?
Geri