Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Keycaps değiştirme (öneri)

Hayırlı forumlar, fotoğraftaki klavyeyi kullanıyorum ''Asus Rog Strıx Scope TKL Deluxe'' diye geçiyor. Tuşları beyaz yapmak istiyorum önerdiğiniz keycaps var mı ?
  2. Beşiktaşlı Reyna

Yardım Asus Klavye Değişimi Hakkında Yardım

Arkadaşlar merhaba Asus tuf gaming K1 & M3 klavye mouse setim vardı, sıvıya dayanıklı servise yolladım ve değişim için 39 Dolar + KDV ile ROG STRIX SCOPE TKL D/RD NX önerdiler sizce alayım mı iademi ediyim ?
  3. Beşiktaşlı Reyna

Asus tuf K1 ve M3 iade

Arkadaşlar K1 klavye bildiğiniz gibi sıvı geçirmiyor fakat üzerine sıvı döküldü A ve F4 tuşları çalışmaz oldu. Garantiye yolladım iade başlattılar fakat ben trendyol üzerinden aldım alalı 5 ay oldu nasıl iade edicem ?
  4. Beşiktaşlı Reyna

Beyaz mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar beyaz mekanik klavye önerir misiniz ? Numpad veya numpadsiz mekanik red/blue swich fark etmez beyaz olsun bütçe 1000-1200 arası
  5. Beşiktaşlı Reyna

Beyaz mekanik klavye

Arkadaşlar klavyeme çay dökme sonucu A ve F4 tuşları çalışmıyor, garantiye yollayacağım. Beyaz renk kasa aldım yeni ve klavye tamir olmazsa Beyaz renk klavye ve mouse alıcam. Mouse tutuş şeklim Claw ve Palm arası klavye ve mouse için ayırabileceğim bütçe max 2000 TL önerilerinizi bekliyorum
  6. Beşiktaşlı Reyna

Asus K1 çay döküldü ve çalışmıyor

Arkadaşlar klavyeye az bir şey çay dökülmesi sonucu A ve F4 tuşları çalışmıyor. İnternet sitesinde sıvıya dayanıklı olduğu belirtilen klavye az bir çay dökülmesiyle bozuldu garantiye versem ne olur sonuç çıkar mı ? Daha 5-6 ay önce almıştım
  7. Beşiktaşlı Reyna

Vodafone faturaya ek klavye/mouse/kulaklık

Arkadaşlar faturaya ek olarak, olarak aşağıdaki ürünler alınması mantıklı mı ? Razer Blackwidow V3 (kablolu) 240x12 ay 2880 TL Razer Blackshark V2 X (kablolu) 126x12 Ay 1512 TL Razer Deathadder V2 (kablosuz) 112x12 Ay 1344 TL
  8. Beşiktaşlı Reyna

Corsair Gaming K55 RGB vs Gamepower Ogre RGB Red Swtich

Arkadaşlar soru başlıkta hangisini önerirsiniz ikiside sıfır
  9. Beşiktaşlı Reyna

Switch sıralaması nedir ?

Arkadaşlar en iyi switchler hangisi veya sıralama yaparsak hnagileri daha iyi ? Aklıma takılan iki swicth var biri cherry diğeri outemu
Top Bottom