Beyaz sistemim için Siyakeyb hm80 almayı düşünüyorum. Hem hız açısından iyimiş hemde beyaz ve iyi deniyor genel olarak sizce nasıl? Kötü yanı var mı? Veya daha iyisi var mı beyaz olarak özellik olarak yoksa yeterli midir
Genel olarak fps oyunları oynuyorum. Örneğin bu aralar pubg oynuyorum cs ve valorant gibi oyunlar oynuyorum. Hikayeli tarzı oyunlar hiç oynamıyorum filan. Bütçe sorunum yok. Ama gereksiz para vermek istemem ama parasına değecek bir klavyeyse eğer alırım. %75 veya tam klavye olabilir. Ses düğmesi...
Bütçe sorunum yok. Genel olarak fps oynuyorum yani PUBG, valorant, cs . Bazen tft,lol v.s v.s BEYAZ SİSTEM DİZDİM MASAMDA BEYAZ klavyemde beyaz olsun istiyorum. Bana klavye önerir misiniz? Hot swap olması şart birde sessiz olsun ailemle yaşıyorum
BEYAZ KLAVYE ÖNERİSİ LAZIM AMA KALİTELİ OLACAK SARARMA OLMAYACAK YANİ.
FPS OYUNLARI İÇİN ALIYORUM. TKL OLABİLİR VEYA TAM
MULTİMEDYA TUŞLARI OLURSA GÜZEL OLUR VE HOTSWAP OLURSADA GÜZEL OLUR.
Genelde FPS için kullanacağım gecikmesi olabildiğince düşük.
BEYAZ klavye olucak ama biraz kaliteli sararmayan v.s
mümkünse hot swap olucak
TKL VEYA FULL klavye istiyorum. hatta multimedya tuşları olursa iyi olur.
bütçe sıkıntı yok ama olabildiğincede uygun olursa iyi olur :D
MOUSE RAZER V3 PRO BEYAZ
KULAKLIK RAZER BLACKSHARK V2 PRO KABLOSUZ BEYAZ
KLAVYE NE ALMALIYIM. BEYAZ OLSUN TKL DÜŞÜNÜYORUM VE FPS OYUNLARI İÇİN ALICAM SESSİZ VE GECİKMESİ DÜŞÜK BİRŞEY LAZIM. BİRDE ÇOK PAHALI OLMAZSA İYİ OLUR :d
beyaz klavye almayı düşünüyorum. uzun süreli gitmesini istediğimden how swap olsun istiyorum. swichler bozulunca tekrar yenilemek için v.s. bulduklarım bunlar başka önerisi olan varmı veya hangisini almalıyım.
1-...
1.si kafama takılan beyaz almayı düşünüyorum beyaz güzel duruyor ama beyaz zamanla sararma v.s olur mu aklıma takılan tek şey o. çünkü hot swap düşünüyorum swichleri bozulunca değiştiririm uzun süre kullanırım diye düşünüyorum. bu soruma cevap verip önerisi olacak varmı...
reddragon k552 kumara beyaz bulabilirmiyim aynı fiyata siyahla falan az farkla veya ? beyazı baya hoş duruyor ondan beyaz istiyorum.
1656781090
bide bulabilirsem beyaz mouse alabilirim ama pek seçenek yok gibi mouse da :D
https://www.amazon.com/Redragon-K552W-RGB-Mechanical-Keyboard-Equivalent/dp/B07D3GB4N3?th=1
bu ürün almayı düşünüyorumda garanti oluyor mu acaba yoksa sıkıntı olabilir bide dediği gibi 40 dolar mı başka ücret yok demi
Ben bi klavye aldim bilek destegi olmayan kullanirken bilegimi masaya koydugumda belli bir sure yani uzun bir sure oynayinca bilegim agriyor masadan kaynakli. Sizce uzun hali seklince mouse pad almak mi daha iyi veya farkli bir onerisi olan var mi klavyeyi yeni aldim iade etme hakkimda var 14...
Hyperx alloy core almayi dusunuyorum mekanikler ses cikariyor biraz fazla ailemle yasadigimdan dolayi sorun yaratabilir ondan bunu almayi dusunuyorum onerir misiniz ve kullanan var mi ?
Blue swich olmasin cok ses cikariyor ailemle kaliyorum sorun olur gece filan red olabilir veya normal klavye ama mekanik daha once kullanmadim ve merak ediyorum mekanik olsa guzel olur. Onerileriniz icin simdiden tesekkurler
Red swich 250 300 TL'ye max bi klavye onerir misiniz ? Genelde fps oynuyorum valo vs aradada lol filan kullanimi rahat el bilek agritmayan ve fazla ses cikarmayan birsey mumkunse tabi :)