Arama sonuçları: *

1. Marginale

Klavye toplarken dikkat etmeniz gerekenler!

Arkadaşlar sadece yeni klavye toplayanlar değil, halihazırda klavyesi olan arkadaşlarda okuyabilir. 1- Nasıl bi ses istiyorsunuz? Switchler: Üç tür switch vardır CLİCKY,LİNEER veya TACTİCLE doğru bilinen bazı yanlışlar var örneğin her tacticle switch clicky diye biliniyor veya her blue switch...
  2. Marginale

AULA F75 BAĞLANTI SORUNU YAŞAYAN VAR MI?

Arkadaşlar yeğenime aldım da ben bu klavyeyi daha önce kullanmadım, 2.4ghz moduna alıp dongle takmama rağmen bağlanmıyor FN ve W yapıyorum yine bağlanmıyor veya ben kombinasyonu bulamadım. W ve sol üst çaprazda olan tuşlar yanıp sönüyor sadece. Diğer modlarda sorun yok. Bunu bilen varmı?
  3. Marginale

Yeni topladığım GMK87+Monka Snowleopard V2+Resimli keycap

Arkadaşlar eski topladığıma çok benziyor, aynısı değil ama keycap olarak renk tonları aynı sadece. Onda da snowleopard v2 seçtim çünkü prelube işlemini bu switchte düzgün yapıyor yapan firma. O yüzden genelde bunu tercih ediyorum. Diğer firmalar bi switchte düzgün lube yaparken diğerinde çok az...
  4. Marginale

Yeni topladığım custom klavye

Arkadaşlar öncelikle aklınıza custom klavyeler ile ilgili sorular geliyorsa sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde yardımcı olurum. Bu klavyeyi toplayabilmem 3 ay falan sürdü. 100'e yakın klavye satmama rağmen kendim membran 50 liralık klavye kullanıyordum artık hakkını vermek istedin. Kasa= Zuoya...
  5. Marginale

Klavye tüm tuşları değiştiren makro programı

Böyle bi program var mıdır? Fn kapatamıyorum çünkü klavyede. Veya alt basınca windows algılıyor. Sorunu bulamadık. Her şeyi değiştire bileceğim bi program lazım.
  6. Marginale

Klavye F tuşları çalışmama veya yanlış basma sorunu

Arkadaşlar key testte F tuşları algılamıyor, win tuşu alt tuşu görevini görüyor, F tuşlarından sadece F5 ve F4 doğru çalışıyor. F2 örneği ses açıyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Klavye ingilizce klavye. GMK87. Fn iptali yapamıyorum. Fn+esc yapmama rağmen.
  7. Marginale

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Arkadaşlar tabii ki ben en iyiyim demiyorum daha tecrübeli arkadaşlar vardır ama şimdiye kadar topladığım klavyelerden edindiğin bilgilere göre sizlerin aklına takılanları cevaplayabilrim. Sorun gelsin.
  8. Marginale

Whatgeek üzerinden ürün alıp fahiş vergi ödeyenler konuya bakabilir mi?

Arkadaşlar 35 dolarlık ürüne 23 dolar vergi çıkmış. Yüksek vergi çıkıp itiraz eden arkadaş varsa bi süreci anlatabilir mi?
  9. Marginale

WHATGEEK üzerinden son 1 ay içinde ürün alan arkadaşlar konuya baksın lütfen!!

Arkadaşlar çoğumuzun ürünü kargoya bile verilmedi ve neredeyse hepimize bu bilgi satın aldıktan sonra geldi. Ne zaman ürünümüz kargoya verilecek bilgisi yok, mail atıyoruz dönen yok, İnstagram üzerinden iletişime geçmeye çalışıyoruz bakan yok, bilgilendiren bi kişi bile yok. Üstüne sitede iptal...
  10. Marginale

Whatgeek üzerinden ürün alan arkadaşların dikkatine !!

'Son iş ayarlamaları nedeniyle Türkiye sipariş kanalını geçici olarak kapattığımızı da bildirmek isteriz. Bu geçiş sırasında anlayışınız takdir edilmektedir.' Son günlerde böyle bir mesaj alabilirsiniz. Muhtemelen Çin'in hayvan takvimine göre yılbaşı olduğu için ve Çin'in büyük kısmı...
  11. Marginale

2000 liraya Rgb ve 3 modlu klavye önerisi

Arkadaşlar BT,2.4GHZ ve kablolu bağlantı destekleyen bir rgb mekanik klavye arıyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
  12. Marginale

KTT Kang white(fabrikasyon lubelu) vs Gateron milky yellow pro

Arkadaşlar bu iki siwtch arasında kaldım. Bu arada başka thocky sesli switch öneriniz varsa Aliexpress veya Amazon üzerinden link atabilirsiniz.
  13. Marginale

Kablolu klavye mi kablosuz klavye mi?

Arkadaşlar öncelikle satmak için yurtdışından bir klavye alacağım ve kullanıcıların daha çok hangisini tercih ettiğini merak ettiğim için soruyorum. Kablolu ile kablosuz arasında 300 lira fark var ve kablosuz üründe hem bt 5.0 hem 2.4ghz hemde kablolu kullanma seçeneği var. Çoğunluğa göre...
  14. Marginale

1700 liraya yurtdışı TKL klavye önerisi

Arkadaşlar ülkemizde bulunan klavyeler hoşuma gitmiyor ve paralarını hak ettiğini düşünmüyroum. Bu nedenle yurtdışından 1700 liraya alabileceğim en iyi klavyeyi önerir misiniz? Aklımda bir klavye var ama farklı fikirlere açığım.
  15. Marginale

1000 TL klavye önerisi

Arkadaşlar Gamepower Overlord'dan geçiş yapmak istiyorum artık . Red veya Kahverengi switch Aliexpress,Banggood fark etmez önerilerinizi bekliyorum . Bne Redragon K552 ve E-YOOSO 686 arasında kaldım açıkçası ve bir sürü çeşit olduğu için aklım karıştı . Vergiler dahil 1000 lirayı biraz geçe...
Top Bottom