Arama sonuçları: *

1. ImToretto

Outemu Switchler Artık Neden Tercih Edilmiyor?

Selamlar. Artık Bildiğiniz Gibi Her F/P Klavyenin İçinde Outemu Switchler var. Gamepower , Rampage , Reddragon gibi Markalar Bile Kullanıyor. Hem Uygun Fiyatlı Hem Performans Açısından. Peki Artık Tercih Edilmemeye Başladı. Çünkü Gamepower'daki Outemu Switchler İnsanı Yarı Yolda Bırakınca...
  2. ImToretto

Yardım 600 TL'ye Hangi Klavyeyi Önerirsiniz?

Tekrardan Selamun Aleyküm. Biliyorum Artık Sizde Sıkıldınız 5 e Yakın Klavye Konusu Açmışımdır :D Ama Yapacağım bir şey yok Hem çok klavye istiyorum hem beklemek istemiyorum.. Aklımda 3 veya 4 Olması lazım işte her ne halt ise o kadar klavye var :D 1 -...
  3. ImToretto

Yardım Acaba Hangi Klavyeyi Alsam....

Öncelikle Selamun Aleyküm. Klavye Arıyorum ve Hala Seçemedim :D Mekanik Katagorisinde ; - Numlock'lu - Red Switch - Bilek Desteği Membran Türü Klavye Katagorisinde ; - Bilek Desteği - Rgb İndirim Kovalayacağım Marka da verebilirsiniz. (Marka ve Model).
  4. ImToretto

Öneri Arkadaş Nedir Bu Klavye Sorunu?

Öncelikle Herkese Selamun Aleyküm. Hayırlı Forumlar. "Arkadaş Nedir Bu Klavye Kıtlığı(Sorunu)" - Mekanik Red Switch Klavye Alalım Diyoruz Biri Geliyor Ogre Öneriyor Kronik Sorunlu deniyor tamam diyoruz. Biri Geliyor Calypso'da pek bi sorun yok diyor gamepower alınmaz lanet olası marka deniyor...
  5. ImToretto

Yardım Rampage kb-r97 X-Trecer versus Monster Pusat K3 Pro?

Sizce hangisi daha iyidir 30 tl fark var. Daha iyi bir düşüncesi olan varsa altta belirtirse sevinirim Bilek desteği , Red switch , Rgb.
  6. ImToretto

Yardım 400 TL'ye GamePower'ın Hangi Klavyesi Alınır?

Merhabalar. 1- Gamepower Calypso Red switch alınır mı Donanım Arşivi incelemişti zaten. Başka 3 5 kanalda var 5 ay kullanmışlar ve tuş basmama vs sorunu olmamış. 2 - Gamepower Ogre rgb red switch 2021 versiyonu alınır mı? , Tamam biliyorum kronik sıkıntı var ama sürekli kullanan ve bilen varmı...
  7. ImToretto

Max 400 TL'ye Red Switch Bilek Destekli Klavye önerisi

Öncelikle Herkese Merhabalar. Konuya direk giriyorum aslında 3 5 Sorum daha var bunları bilenler de cevaplayabilir Ana konumuza gelirsek ; Max 400 Tl Bütçem var dediğim gibi Red Switch veyahut Fazla sesli olmayacak bir switch (switchlerden pek anlamam red ve blue hariç :D) ve birde numlock kesin...
Top Bottom