Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Glorious klavye alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/267147/glorious-gmmk2-e-rgb-kablolu-fox-linear-switch-mekanik-beyaz-gaming-klavye-glo-gmmk2-65-fox-iso-w-tr/?ref=akakce Bu ürün dikkatimi çektide amazonda da aynı fiyat iyi klavyemi alınır mı? ne diyorsunuz? Beyaz klavye istiyomda
  2. O

Yardım Asus rog scope rx red switch klavye nekadar eder

Klavyeyi 2021 kasım aylarında aldım hiç bir sorunu yok çok güzel klavye şuan 0ı 2000tl olması lazım 2. Elde nekadar eder satsam çünkü asusun beyaz klavyesi var 2600-2700 e onu almak istiyorum yardım eder misiniz lütfen
  3. O

GameBooster G918 Fire Storm beyazı nezaman stoklara girer

yada stoklara girermi çünkü çok hoş bir klavye ve 0ı bulamadım satılmıyor sizce stok gelirmi
  4. O

800tl klavye tavsiyesi

Öncelikle switchten anlamam oyun oynayan insanım ama klavye araştıra araştıra blue switch öğrendim çok sesliymis ben ondan istemiyorum sesi normal yada sessiz olsun çünkü oyun oynuyorum ses kasmam lazım istediğim ozellikler ekstra olarak RGB si belli olabilir bilek desteği olmasada olur Türkçe...
  5. O

750 tl klavye önerisi

Xpg Summoner Mx Blue Rgb klavye bunu düşünüyorumda sizin tavsiyeniz varmı öncedende konu açmıştım ama bütçeyi arttırdım busefer tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. O

600tl klavye tavsiyesi

ben klavyenin çeşitlerinden anlamam oyun oynayan biriyim klavye rahat olsun yazılımı olsun ışığını felan ayarlayabileyim ve sesli sessiz farketmez önemli olan rahat olmalı birde dersenizki bütçeni arttır şu klavye ömürlük olur arttırırım dert değil 300-400 daha eklerim bütçeye tavsiyeniz için...
  7. O

150tl ye klavye tavsiyesi

Arkadaş için soruyorum oyun oynayacak birde ışıklı olsun dedi bütçe kısıtlı olduğu için tavsiye veremedim ben siz yardımcı olursanız sevinirim
  8. O

Klavye mouse tavsiyesi 50-100tl

Bu ay sonu sistemim hazır olucak klavye mouse alıcam idarelik en fazla 4-5ay kullanıcam klavye ışıklı olsun gece göreyim diye Mouseun yanında da mouse padli olan 50-100tl lik klavye ve mouse tavsiyenizi bekliyorum
Top Bottom