Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Maksimum 600 TL'ye klavye önerisi

blue,red farketmez iyi olsun yeter ama hem blue hem red switch klavye önerirseniz sevinirim
  2. HasanBG

Yardım Yay sesi nasıl gider

arkadaşlar bende hp omen encoder brown switch var ama bazen yay sesi çok gelirken bazen az geliyor bunun sebebi nedir? Birde bu klavyeyi satsam sonra 600 TL'ye fln yeni klavye alsam 600 TL'ye yay sesi olmayan klavye var mı red veya brown olursa iyi olur
  3. HasanBG

maks 600 tl tkl klavye önerisi

yurt dışı ya da yurt içi farketmez maks 600 tl olucak şekil de tkl klavye arıyorum (sesli bir switch olmasın blue gibi fln,red fln olur önemli olan sesinin blue kadar cok olmaması)
  4. HasanBG

Yardım Yurt dışından klavye nasıl getirttiririm

Arkadaşlar gamakay mk61'i yurt dışından nasıl alabilirim eğer alamazsam da yine maks 600 tl olucak şekilde %60 klavye önerir misiniz
  5. HasanBG

Yardım Bu klavye alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r105-exhero-full-rgb-outemu-red-switch-makrolu-mekanik-klavye-p-HBV000017EN1L?magaza=ritimmarket&url_src=and-product-detail oyun için arkadaşım alıcak sizce alınır mı ve bu fiyata daha iyisi var mı varsa önerir misiniz?. Önereceğiniz başka klavyeler için...
  6. HasanBG

Yardım Maks 400 tl klavye önerisi

Arkadaşlar arkadaşım sistem topluyor da klavye olarak 400 tl bütçesi var önereceğiniz klavyeleri bekliyoruz. Klavye Red veya Brown switch olabilir ve eğer klavye tek renk olursa daha iyi olur yani sadece kırmızı renk fln filan ama eğer bu fiyat da yoksa da normal rgb olsa da olur 1628884086...
  7. HasanBG

Yardım Klavyeler ile ilgili

Arkadşalar klavyem de yay sesi yok ama kulağımı klavyenin tam yanına getirince cok hafif yay sesi duyuyorum normal mi
  8. HasanBG

Yardım Cherry mx li klavye önerisi

Arkadşalar birazdan hp omen encoder alıcam ama almadan son bir kez daha sorayım 600 tlyi aşmayacak şekilde cherry mx li klavye varmıdır kaliteli blue switch olmasın ve 104 tuşlu olsun
  9. HasanBG

Yardım Maks 600 tl klavye önerisi

Arkadaşlar ben hp omen encoder Brown switch almayı düşünüyorum ama maks 600 tl olacak şekilde omen encoderden daha iyi klavye varmıdır merak ettim varsa söylermisiniz onu alayım istediğim özellikler 104 tuşlu olması ve blue switch olmaması eğer hp omen encoderden daha iyisi yoksa onu alıcam
  10. HasanBG

Yardım Hp omen encoder alınır mı

Sizce alınır mı
  11. HasanBG

Yardım Redragon kumara ile ilgili yardım

Arkadşalar ne zaman klavye sorsam hemen bana redragon kumara al diyorsunuz ama biraz alanların yorumlarına baktım ve kronik sıkıntılı diyenler var forum da da bir arkadaş ben aldıkdan 5 gün sonra w tuşu bozuldu iade ettim yazmış sizce redragon kumarayı almalımıyım yoksa başka 104 tuşlu Red...
  12. HasanBG

Yardım 500 TL klavye önerisi

Maks 500 tl olacak şekilde klavye önerilerini bekliyorum istediğim özellikler Red switch, 104 tuşlu
  13. HasanBG

Yardım Hangi klavyeyi alayım?

3 klavye arasında kaldım sizce hangisini alayım 1-redragon kumara 2-gamepower ogre 3-gamebooster fire storm Sizce hangisini alayım ya da önerdiğiniz başka Red switch klavye varmı bütçem maks 450
  14. HasanBG

Yardım Redragon kumara Nasıldır?

Redragon kumara iyi midir? arkadaşlar yay sesi fln varmıdır kronik sıkıntısı varmıdır alınır mı
  15. HasanBG

Yardım Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

Arkadşalar bütçem 450 tl almayı düşündüğüm klavye redragon kumara ama ben aslında 104 tuşlu klavye istiyorum sizin 450 tlyi aşmayacak şekilde Red switch 104 tuşlu klavye varmı sizler cevap vermediğiniz için 2. Kez yazıyorum aynı şeyi
  16. HasanBG

Yardım Yardım edermisiniz lütfen

Arkadaşlar Bayadır klavye arıyorum ve bana sürekli önerilen ve gerçekten cok iyi olan redragon kumarayı almayı düşünüyorum ama ben aslında 104 tuşlu bir klavye istiyordum sizin bildiğiniz güzel 104 tuşlu Red switchli klavye varmı bütçem maks 450 tl 1623655454 Saolun arkadaşlar
  17. HasanBG

Yardım 499 tl klavye önerisi

Red switch olsun, 104 tuşlu olsun kaliteli olsun
  18. HasanBG

Yardım Gamepower ogre rgb alınır mı?

2021 modeli ile iyi oldu diyorlar doğrumudur ve maks 400 tl olacak şekilde önerdiğiniz başka klavye varmıdır Red switch olmasını istiyorum ve 104 tuşlu olursa iyi olur
  19. HasanBG

Yardım Redragon kumara harici klavye

Arkadaşlar ne zaman klavye önerisi istesem redragon kumara al diyorsunuz arkadaşlar o klavye 104 tuşlu değil ben 104 tuşlu istiyorum bütçem maks 400 410 fln cok zor ve Red switch olması
  20. HasanBG

Yardım Maks 450 tl klavye önerisi

Arkadaşlar maks 450 tl klavye önerisi istiyorum fazlasına cıkamam istediklerim Red switch olması ve 104 tuşlu olması 450 tl bile biraz zor yani eğer 380 e falan iyi bir klavye biliyorsanız onu da yazabilirsiniz
Top Bottom