Arama sonuçları: *

1. Berat123

Bu fiyat bu klavye için normalmi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-razer-blackwidow-elite-mekanik-klavye-bilek-destegi-dahil-852124609/detay İkinci el felan ama 450de baya az değilmi.5 aylık garantilide herhalde.
  2. Berat123

Razer Blackwidow 2. el kaça gider

2 aydır kullanıyorum ve RGB sinden sesine herşeyden memnunum ama gece sıkıntı oluyor gerçekten,bizim evde maks red galiba,çaktırmadan oynayamıyorum bu klavye ile :D Onun yerinede Galiba Ornata Chroma alıcağım.Zarar etmek istemiyorum yani,2 aylık bide,tertemiz klavye,kaça satarım ben bunu.
  3. Berat123

Razerın İnternetteki profilleri nasıl yükleyip klavyeme aktarabilirim.

Klavyem Blackwidow ve internette profiller var.Nasıl indirebilirim.Daha doğrusu indiriyorum ama hangi uygulama ile açıp RAZER klavyeme aktarabilirim.Acrobata aktarıyor otmatik ve acrobatta açamıyor. 1596740987 Şu konuya bakarmısıınız
  4. Berat123

F12 tuşu neden bu kadar sapıttırıyor

Basıyorum şu lanet tuşa oyun esnasında,oyun kafayı yiyor.Oyundan çıkıyorum,internete giriyorum saçma saçma şeyler yazılıyor neden.
  5. Berat123

Sizce en iyi switch

Bence kesinlikle Green switch,Ses doygunluğu harika.O hissi felan.
  6. Berat123

Razer Ornata Chroma alınır mı?

Razer Ornata Chroma kullanan arkadaşlar varsa cevap versinler,hoşuma giden bir klavye oldu.1,2 sene kullanmayı planlıyorum o kadar süre yetermi?
  7. Berat123

20 Milyon Tıklama Ömrü Bir Klavye İçin Yeterlimi

Açıkçası Çok Oyun Oynayan Biri Değilim.Tatil zamanlarında ve hafta içi bazen oynuyorum. Oynadığım Oyunlar genelde strateji ve savaş tarzı oyunlar.Alacağım Klavye 800 tl değmesini istiyorum.Bana kaç yıl yeter bu klavye.
  8. Berat123

Corsair K70 MK.2 alınır mı?

Beyler bu klavyeye bu fiyat değermi.almayı düşünüyorum.
  9. Berat123

Steelseries apex 5 alınır mı?

Klavye olarak steelseries apex 5 düşünüyorum sizce apex 5 iyi bir klavyemi? Ayrıca klavye önerir misiniz?? 1000 tl klavye bütçem var ve klavye türkçe olmalı.
Top Bottom