Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Metal su borusu ve klavyeye değince elektirik çarpıyor

kafayı yerken herşeyden şüphelenip herşeyi test ediyorum sonuç metal boru ve kalvye metaline değince elektirik çarpıyor yeni taşındığım için evde topraklama var mı bilmiyorum son olarak bugün neden 2 kere siyah ekran yedim onu çözmek kaldı 1661621044 değme diyen olursa halı koycam mecbur azda...
  2. TinerciAlper

Yardım ASUS ROG Scope RX DLX TKL klavyeden elektrik çarpıyor

ASUS ROG scope RX dlx TKL Wireless aldım. 3 gün oldu. 2 gün şarjlı bugün ise kablolu kullandım. CS oynarken siyah ekran yedim, PC'yi kapatamadan yeniden başladı. O sırada klavyeye dokunurken metal köşeden ROG logolu yerden elektrik çarptı. 1 kere neyse 3-5 defa daha denedim hala çarpıyor hem de...
  3. TinerciAlper

Yardım klavyeden elektirik çarpıyor

asus rog scope rx dlx tkl wireless aldım 3 gün oldu 2 gün şarjlı bugün ise kablolu kullandım cs oynarken siyah eklran yedim pcyi kapatamadan yeniden başladı o sırada klavyeye dokunurken metal köşeden rog logolu yerden elektirk çarptı 1 kere neyse 3-5 defa daha denedim hala çarpıyor hemde az buz...
  4. TinerciAlper

asus nx swicht rx swicht farkı ne

https://www.itopya.com/asus-rog-strix-scope-rx-tkl-wireless-deluxe-rog-rx-red-optik-mekanik-gaming-klavye_u19753?gclid=Cj0KCQjw0oyYBhDGARIsAMZEuMuFPdf-5bEhie7oy-89QaJ_TmXmlp7__jqoxM9UuNVlM-unZlIQuwAaAs5hEALw_wcB bunu alıyorum ho mu go mu
  5. TinerciAlper

Msi Vigor Gk50 tkl vs Asus Rog Strix Deluxe tkl

Msi Vigor Gk50 tkl vs Asus Rog Strix Deluxe tkl ikisi arasında kaldım msi sıfır alabiliyorum asusu ikinci el alacağım (garantili sıfıra yakın) low profile ne bilmiyorum anladığım kadarıyla klavye daha alçak olduğu için bilek desteğine gerek kalmıyomuş gibi anladım ben
  6. TinerciAlper

Gamepower Overlord alınır mı

arkdaşıma alacağız sizce alınır mı 400tlye membram klavye yerine https://www.oyuncuburada.com/gamepower-overlord-black-switch-88-tuslu-compact-mekanik-oyuncu-klavye siteyi ilk defa duyuyorum bide
  7. TinerciAlper

Asus Tuf k3 mü ikinci el Asus Rog Strix Scope Tkl Deluxe mu

arkdaşlar klavyem bozulunca 600tlye bişi bulurum herhalde dedğim 1 haftadan sonra borçla bütçeyi arttırıp düzgün bişi almaya karar verdim benimde morelimi bpzuyor fiyat ama düzgün mbişi yok (2019da 999tlye monit almıştım şimdi o paraya klavye alamıyom) neyse soru başlıktaki gibi sıfır k3 mü...
  8. TinerciAlper

uzun ömürlü red switch klavye

700e bir şey bulamadım ikinci elde ck 530 v2 tkl var sadece onuda önermediler outemu swicht hakkında kötü söylemler var 1000tlye kadar indirim vsde bekliyeceğim bir klavye öneriniz var mı bilek desteği olması çok öenmli 1659359590 gaming gecesinde bir şey düşer mi bekliyim mi
  9. TinerciAlper

Yardım klavyede elektirik kaçağı var

normal bir şekilde gta5 oynuyordum bi anda klavye mouse gitti çıkardım taktım herşeyi denedim pcyi tuşundan kapadım mecbur tekrar açarken your pc shutdown your yani kısacası ankartı korumak için pc 15 saniye içinde kendini kapatıcak usb devicenızı çıkarın dedi çıkarınca açtım şimdi bu klavye...
  10. TinerciAlper

Yardım cooler master ck530tkl alınır mı

red swicht ikinci el 800tl demiş ama pazarlıkla 700tl veya altına alınır mı 3 aylık bu bütçede güzel başka bi klavye görmedim veya öneriniz
  11. TinerciAlper

Yardım red swich klavye önerisi

ikinci el sıfır farketmez max 700tl bilek destekli olursa çok daha iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum
  12. TinerciAlper

Öneri Red switch klavye önerisi

Max 500tl bütçem var jd 610 kullaniyorum ancak blue swicht cok sesli ikinci el bir sekilde jd619 alicaktim lakin onlarinda çoğu brown swicht fps oyunlari oynuyorum red swicht daha makul %60da sorun olmaz sıfır ikinci el önerilerinizi bekliyorum 1657197413 Bilek destegindende vazgectim alışırım...
  13. TinerciAlper

Öneri Red swicht bilek destekli klavye

James Donkey 610 var blue swicht cok ses çıkardığı icin rahatsizim butceme uyan güzel klavyeler var lakin bilek destegine haylice alıştım hicbir sekilde rahat edemiyorum öbür türlü çıkardım bir saat oyun oynamayi denedim olmadi 500tl bütçede red switch bilek destekli klavye var midir
  14. TinerciAlper

%60 klavye önerisi max 400tl

red switch tercihimdir max 350-400
  15. TinerciAlper

mekanik klavye tavsiyesi

James Donkey 610 kullanıyorum ancak Türkçe tuş benim için büyük bir eksi evde babam.kardeşim vs kullanamıyor her ne kadar ben alışkın olsamda diğer eksisi akşam ve sabah erken satte oyun oynayamıyorum bana red swict ve Türkçe bir klavye lazım rainbow rgb çok fark etmez ama rgb tabii ki 1...
Top Bottom