Arama sonuçları: *

1. quejy

Blitzwolf BW-KB2 Bunlar sizde de var mı

Bu boşluklardan sizde de var mı ve ben tuşlara bstıkça bazılarında YAY sesi gibi bişey duyuyorum bu normal mi benimki mi sıkıntılı iade edeyim mi? Özellikle space de Yay sesi gibi bişey geliyor anlayamadım kulağıma bi battı
  2. quejy

Blitzwolf BW-KB2 Yazılımını arıyorum

Blitzwolf BW-KB2 aldım bugün elime ulaştı ama yazılımı bulamadın uygulamasını linkini vs bilen varsa atabilir mi teşekkürler şimdiden
  3. quejy

Blitzwolf alan varsa yardımcı olabilir mi

https://tr-m.banggood.com/BlitzWolf-BW-KB2-Mechanical-Keyboard-87-Keys-Wired-Keyboard-Gateron-Optical-Switch-Hot-Swappable-RGB-NKRO-Type-C-Gaming-Keyboard-p-1921837.html?rmmds=search&act_poa=POA8235035&cur_warehouse=CN&forced_jump=1&xpath=0000000DH&spm=1b1016.SearchResultPage.00021098447.00027069...
  4. quejy

Razer Cynosa V2 klavyemi satıp ne alabilirim

Cynosa v2 klavyemi geçtiğimiz yaz 300-350 TL'ye mi ne almıştım şimdi fiyatı ne kadar eder? benim düşündüğüm minimum 500TL 500-600 tl arasına satıp o fiyata yada üstüne max 100-150 tl ekleyip Switchli klavye önerisi yapabilir misiniz arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden Tenkeyless yani numpadsız...
  5. quejy

Bu satış Ve Yeni Klavye mantıklı mı?

Razer Cynosa V2 klavyeye sahibim, A-S-D-W-N-H-İ-M tuşlarının harfleri siliniyor 420TL'ye satıcı çıktı. 363 TL'ye almıştım 420ye onayladım, satmalı mıyım? Satıp yerine Redragon K553 gibi, Tenkeyless Ve Mekanik klavye almak istiyorum 100-200TL üstüne ekleyip Şuanki klavyem en az 750TL ama 420ye...
  6. quejy

Öneri Tenkeyless Sağlam Klavye Önerisi Rica Ediyorum

Razer Cynosa V2 Klavyemi satmaya karar verdim 420 ye alan oldu satıyorum çünkü Tenkeyless Ve Switch li bi klavye istiyorum öneri yapabilir misiniz ve satışım mantıklı mı? 420 üstüne max 100 daha ekleyebilirim. 1663259573...
  7. quejy

Klavye üzerindeki harfin silinmesi,garanti?

350 TL'ye razer bu klavyeyi aldım ama D harfi bozuldu vs S'de bozulmaya başlıyo bunun için garanti dahil mi yani yollasam değiştirir mi
  8. quejy

Yardım 4 klavye seçeneği hangisi? ANKET

FPS oyunları için klavye alıcam 4 şık arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim bide bilen varsa neden seçtiğini söylerse çok iyi olur yani eksi-artı yönlerini.
  9. quejy

Klavye önerir misiniz

Maksimum 350 tl membran klavye önerisi? Sağlam ve kaliteli marka olsun
  10. quejy

Öneri Klavye Önerir misiniz Max350 TL

arkadaşlar max 350 tl Membran mekanik farketmez Gamepower gibi markaları istemiyorum.
  11. quejy

Razer/Corsair/HyperX anket

arkadaşlar fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
  12. quejy

Öneri Klavye Önerisi/Bu klavye alınır mı

Max 350 Tl değerinde klavye arıyorum FPS oyunları oynuyorum 1-2 seneye yazılımada başlayabilirim onun içinde kullanacağım Parasını hakedecek bi klavye önerir misiniz? Benim aklımdaki ...
  13. quejy

Yardım Klavye Önerisi ve Mekanik-Membran Konusu

Arkadaşlar ben yeni klavye alıcam aklımdakiler ; https://www.amazon.com.tr/HyperX-Alloy-Core-RGB-Klavye/dp/B07X3H1MJC/ref=zg_bs_12602039031_1?_encoding=UTF8&refRID=XK6AQ0P1CCQX5EFSK3FM&th=1 Hyperx alloy core...
  14. quejy

Öneri Klavye önerisi

HyperX Alloy Core RGB Membran almayı düşünüyorum alınır mı? valorant ve csgo oynuyorum yani FPS oyunları için klavye. Bu klavye 350 tl bandında. bu 350 tl ve altı klavye önerirseniz çok sevinirim
  15. quejy

Öneri Bunlardan hangi klavyeyi almalıyım

HyperX Alloy Core RGB Membran Corsair K55 Rgb Logitech g213 fps oyunları oynuyorum, 1-2 seneye yazılıma da başlayabilirim. Hangisini önerirsiniz veya klavye önerisi de yapabilirsiniz.
  16. quejy

Öneri Klavye Önerisi? Fps oyunları için

arkadaslar yenı bilgisayarıma klavye arıyorum. Fps oyunlarından baska oyun oynamıyorum. Kodlama gibi işler içinde kullanabilirsem iyi olur. ben araştırdım şuan 3 tane düşünüyorum. linkleri veya isim bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim. 1...
  17. quejy

Bu Sistemde Bu Klavye Girişi bulunuyor mudur?

yeni Leo 3T isimli hazır sistemi aldım1660super, asus prime h410, i3 10100f Fotoğraftaki eski kasam, morlu giriş var ya ondan yeni aldığım kasada var mıdır? klavyemin girişi öyle:/ ona göre yeni klavye alıcam
Top Bottom