Arama sonuçları: *

1. Toukhan

Yardım Hyperx Alloy Origins 60 Shift Tuşu Basılı Kalıyor

Dostlarım yaklaşık 1 ay önce Itopya dan Alloy Origins 60 Red Switch versiyonunu aldım ve bugün ilk bilgisayarımı açtığımda klavyenin ışıkları geç geldi programını açtığımda firmware update yazdığını gördüm ama klavyeyi yaklaşık 3 saat kullanmaya devam ettim ancak bi süre sonra oyun oynarken ve...
  2. Toukhan

Gk61 Black / Mk61 Brown Hangisini almak mantıklı

İyi forumlar efenim haftaya pazar günü bunlardan birisini almayı düşünüyorum. Fakat stoklarda switch kalmamış galiba. Mk61 için en sessiz bulabildiğim switch Brown Switch (...
  3. Toukhan

350-450₺ civarında klavye arıyorum

Mümkünse tuşları kolay kolay bozulmayacak ve RGB aydınlatması olursa %60 da olursa tadından yenmez şöyle sağlamından klavye lazım (Blue switch olmasın)
  4. Toukhan

Klavye basmama sorunu

Malum markadan klavye alalı 1.5 sene oldu outemu blue switch bir klavyem mevcut W-D-K tuşlarında sıkıntı var üfleyince 10-15 dakikalık bir süreliğine sıkıntı geçiyor. Var mı bi öneriniz garanti dışında? 1625085175 Ayriyetten her zaman olmuyor parmağımı tuş üzerinde gezdirdikçe değişiyor tuşun...
  5. Toukhan

Öneri Anne pro gibi güzel görünen ama numpadi olan klavye önerisi

Bütçe önemli değil ama 600-800 lirayı geçmesin mümkünse
  6. Toukhan

Klavyeyi vidalarından açıp temizlesem garanti kapsamından çıkar mı?

Soru basit. Cevapta basit olsun lütfen. Ogre RGB.
  7. Toukhan

Yardım Outemu Blue Tuş Basmama Sorunu!

Aynı konuyu dünde açıp üflediğimde geçtiğini söyledim. Arkadaşımla minecraft speedrun yapıyoduk bilirsiniz minecraftta koşarken fov yani görüş alanı artıyor. Koştuğum sırada bu görüş alanı gidip gidip gelirken W tuşunun bazı durumlarda basmayı bıraktığını sonra devam ettiğini gördüm. Dedim...
  8. Toukhan

Üfledim Şimdilik Çözüldü! Mekanik klavyede tuş kımıldadığı için basmama sorunu.

Olması mümkünmü? Ne yapmam lazım bu durumda? Karantina günlerinde garantiye göndermek istemiyorum derslerde var malum. 1608063074 Dostlar üfledim biraz sertçe galiba toz sıkışmış şimdilik çözdüm umarım ileride bidaha olmaz
  9. Toukhan

Tuş sökme aparatim kirildi alternatif ne bulabilirim evde

Elimle sökerken çok acıyor
  10. Toukhan

1 Damla su mekanik klavyeyi yada tek bir tuşu bozarmı

Arkadaşlarla oyun oynuyoduk önümdede su vardı oraya koymuştum anlık bir heyecanla suyu "üstüme" döktüm ben sırılsıklam oldum ama dikkatimi çeken şey "D" tuşunun "Keycap" inin üstüne 1 damla su gelmiş tabi sildim hemen bi sorun çıkarmadı uzun bi süre ama son 1 haftadır felan arada tutukluluk...
Geri