Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

Gamepower Yeni Klavyesini Satışa Sundu!

Gamepower yeni klavyesini satışa sunmuş 260tl philips mekanik klavyelerin tkl hali bence alınır Satın alma linki=https://www.incehesap.com/q/gamepower-overlord/ Özellikler= Switch seçenekleri= Mavi Kırmızı Siyah Kahverengi MekaniklikTam Mekanik Tuş Sayısı88 Tuş Dil % Tuş DizilimiTürkçe Q...
  2. ŞahinBaşaran

Rampage %60 Klavye Çıkarıyor!

Rampage firması %60 bir klavye çıkarıyor bu firmadan bunu bekliyordum yüzde 60 klavye çıkartıcaklarını tahmin ediyordum ve çıkarttılarda aslında çıkartmaları güzel oldu çünkü Türkiye piyasasında yüzde 60 klavye bulmak çok zor tkl klavye bile bulmak zor ürünün fiyatı ne olur belli değil ama...
  3. ŞahinBaşaran

Trust Markasının Yeni Mekanik Klavyesi! Trust Gxt 863 Mazz

Trust yeni bir mekanik klavye çıkarmış uzun zamandır bir mekanik klavye çıkarmıyorlardı ve son zamanlarda çinlilerin ucuz mebran klavyelerini getiriyorlardı bunuda çinliler yapmıştır ama en azından mekanik çıkarmaları güzel oldu trust maalesef eski trust değil satıldığından beri çinli...
  4. ŞahinBaşaran

Yardım Gamakay Mk61 Siyah Vs Beyaz Renk

Gamakay mk61 alacağım ama siyah ve beyaz renk var kullandığım klavye geek gk61 beyaz renk puding keycap beyaz olduğu için bir farklılık yapıp siyah mı alsam ama sarı switch istiyorum gamakay mk 61 siyah'da sarı switch var beyazda ise sarı switch v2 var hangisini tercih etmeliyim? sarı switch v2...
  5. ŞahinBaşaran

Yeni Bir Türk Gaming Ekipman Markası Gametech

Belkide çoğunuz bu markayı biliyor kasalarından ama bu markanın birde klavye mouse kulaklık gibi yeni çıkan gaming ürünleri var ben Türk markası diye biliyorum ürünlerinin özellik ve fiyatları çok uygun gibi örneğin gametech venom mekanik ses tekerleği var rainbow bir aydınlatma ve bir sürü modu...
  6. ŞahinBaşaran

Bu Ürünler Aoc'ye Yakışıyor Mu?

Aoc Markasının Bazı Ürünleri Bence Bu Ürünler Aoc Gibi Bir Markaya Yakışmıyor Bu Tarz Ürünlerin Benzerlerini Farklı Markalarda Görebilmek Mümkün Ürünler Ülkemizde Satılmıyor Ama Yakın Bir Zamanda Satılması Bekleniliyor.
  7. ŞahinBaşaran

Öneri Bimde 5 Şubatta Satılacak Olan Gaming Klavye Ve Gaming Kulaklık

Bimde 5 Şubat Tarihinde Polosmart Markasının Gaming Klavyesi Ve Kulak İçi Gaming Kulaklığı Satılacak Bence İki Üründe Fiyatına Göre İyi Ve Alınabilir Klavye 55 Kulaklık 40tl Olucak
  8. ŞahinBaşaran

Gamepower Markasının Yeni Dj Klavyesi

Gamepower Markasının Yeni Klavyesi Sizce Nasıl Bence Güzel Gamepower Aegis Tam Çıkıcaktı Her Şey Hazırdı Ama Kaldırıldı Onun Yerine Bu Klavye Çıktı
  9. ŞahinBaşaran

Sarı Switch Nasıldır?

Bangood'dan beyaz renk ve sarı switch istememe rağmen onlar bana kahverengi switch göndermişler adam ile iletişime geçtim adam bana çok üzgün olduğunu beni yanlış anladığını söyledi ürün kargoda olduğu için değişim yapamıyacağını söyledi biraz üzüldüm ve sinirlendim sarı switch denemek kullanmak...
  10. ŞahinBaşaran

Yardım Klavye Alıcağım Adres Sorunu Var

Merhaba Arkadaşlar Bangood'dan Klavye Alıcağım Bangood Adresi Yazmam İçin Bana Böyle Bir Şey Gönderdi Ama Kelimelerden İkisi Aynı Biri Devlet Biri Ülke Kafam Karıştı İkisinede Türkiye Yazsam Sıkıntı Olur mu? Receiver: Full address: City: State: Country: Zipcode: Phone number: Alıcı: Tam...
  11. ŞahinBaşaran

En Saçma Klavye Rampage Prime Mı? 2

Dün En Saçma Klavye Gamepower Aegıs mı Demiştim Bugünde Rampage Prime'mi Diyeceğim Tasarımları Aynı Ama Rampage Rainbow Yaptırtmış Rampage Üreticisine 2 Tane Klavye Ürettirmiş Bir Tanesi Güzel Gayet İyi Onun Adı Favory Bir Tanes Prime Ama Prime da Ses Tekerleği Boşluk Tuşunun Altında Prime Favory
  12. ŞahinBaşaran

En Saçma Klavye Gamepower Aegıs Mi?

Gamepower markasının yeni gaming klavyesi bence çok saçma olmuş sizce nasıl? o ses tekerliğini o kısma koymak kimin aklına gelmiş
  13. ŞahinBaşaran

27 Kasımda Bimde Satılacak Olan Gaming Ekipmanlar

27 Kasım Tarihinde Bimde Satılacak Olan Gaming Ekipmanlar
Top Bottom