Arama sonuçları: *

1. B1L0

1.5-2.5K TL TKL Klavye Önerisi

Arkadaşlar selam. Bir arkadaşım için tkl klavye bakıyorum. Duruma göre ben de alabilirim. Bir iki sorum var. 1- Yurt dışından klavye alınır mı? Garanti durumu falan oluyor mu? 2- Türkiyede tkl kablosuz klavye satan bir firma var mı? Tercihen kablosuz (zorunlu değil) olursa iyi olur...
  2. B1L0

Redragon k552- mizar mz60 takası?

Arkadaşlar 6 7 ay kullanılmış redragon üstüne 100 lira eklenip sıfır mizar mz60 alınır mı bana cazip geldi
  3. B1L0

Optic switch mi daha sesli mekanik switch mi?

İnternetten araştırdığım kadarıyla optik daha uzun ömürlü ve daha sesli ama izlediğim şu video kafamı karıştırdı. İkisinden de kullanmış olan varsa aydınlatabilir mi? normal olan bu mu
  4. B1L0

Max 1.5K TKL-%60 Klavye Önerisi

Yurtdışı olursa Gamakay mk61 veya royal kludge 61 falan var ama yurt içinden garantili bir şekilde neler var onların önerisi için açtım başlığı.
  5. B1L0

1K bütçeye TKL veya %60 Klavye Önerisi

Arkadaşım mekanik bir klavye arıyor şartları yurtiçinde satılması (garantili olması yani), küçük olması ve red-brown switch olması. Önerileriniz neler arkadaşlar? Bunu attı bana sizce nasıl https://ty.gl/as8ymvuczv
  6. B1L0

Yardım Redragon Kumara K552 Yazılımı Error Veriyor

Merhaba redragon kumara k552-r klavyemi yenice elime aldım içinden yazılım cdsi içinden çıkmadı ve websitesinden yazılımı indirdim . Winrar dosyasındaki kurulumu başlatamadan error veriyor nasıl çözebilirim bunu ?
  7. B1L0

Max 400TL Red Switch/Membran Klavye Önerisi

Tkl olması benim için daha iyi ama her türlü öneriye açığım
  8. B1L0

Trendyol acil indirim lazım var mı bir yolu

Soru bu arkadaşlar 20-50 lira arası bi indirim kodu vs var mı trendyol için biraz acil.
  9. B1L0

Rampage Klavye Alınır mı

Soru bu arkadaşlar rampage alınır mı ? Onun yerine gamepower , red dragon falan al geç diyen var rampage daha iyi diyen var kafam çok karıştı yardım eder misiniz 1626037400 not : 300-400 tl bütçeli klavyeler
  10. B1L0

Max 400 TL Numpadsiz klavye önerisi

Switch falan farketmez numpadsiz olması yeter. Rampage KB-R17 Raptor Rampage KB-R320 Ardor Red Dragon K552-R Bunları buldum başka var mı öneriniz arkadaşlar ?
Top Bottom