Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Yardım Klavyemin ledleri yanıyor ama tuşlar çalışmıyor

Selamlar dün şu konuyu açmıştım dün açtığım konu klavyenin tüm tuşlarını söktüm fırçayla sildim üfleyince çalışan tuşlar soğuk hava tuttum belki toz vardır çıkar diye sonra klavyeyi topladım kullanmadan evden çıktım. Akşamına klavyenin hiçbir tuşu algılamıyor. Işıkları yanıyor hatta tepkili renk...
  2. OdinSonThoR

Yardım Cooler Master CK530V2 tuş basmama sorunu

Selamlar klavyeyi alalı 9 ay civarı oluyor yaklaşık 3 aydır "2" tuşu basmıyor, şimdi ise "W" tuşu arada gidiyor Amazona yazdım anca para iadesi olur diyorlar 700tlye almıştım 700tlye klavye bile alamam ne yapmam gerek? Yurt dışı klavyesi türkçe harfler yok İçini açıp tamir etmeye çalışmak iyi...
  3. OdinSonThoR

Cooler Master CK530V2 TKL klavyemde tuş algılama sorunu var

Selamlar iki sayı olan tuşa basıyorum algılamıyor aynı şekilde sol yön tuşuda algılamıyor klavye amazon.de den satın alındı amazona yazdım türkiyeye değişim yokmuş ama garantiye benim götürmem gerekiyor ingilizcem zayıf nereden Cooler Master'a ulaşacağım derdimi anlatacağım yardımcı olur musunuz?
  4. OdinSonThoR

Windows tuşum çalışmıyor

CK530 V2 TKL klavyemde 2 gündür windows tuşum çalışmıyor ama tuş basıyor rgb ayarı fln yaparken hani tıkladığımda tepki alıyorum ama görevini yapmıyor neden?
  5. OdinSonThoR

%60 mini klavye önerisi 600tl

Arkadaşımın kardeşi alacak 600 tl maks 700 olur ama zorlar kendini ne önerirsiniz
  6. OdinSonThoR

Mekanik klavye önerisi

1k civarına kadar çıkabilirim aklımdaki klavye HyperX Alloy Origins Core almayı düşünüyorum. indirimli başka klavyelerde önerebilirsiniz. Sessiz switchlerden istiyorum ses çıkartmasını istesem direkt razer alırım ama komşuyu dövmek istemiyorum :)
  7. OdinSonThoR

Klavyem bozuldu yardım edin

Selamlar, klavyemin işaretlediğim kısımındaki tuşları çalışmıyor ne yapmam lazım onun dışında kalan tuşlar çalışıyor gece 5 de yattım çalışıyordu kalktım 9 da çalışmıyor Klavye rampage kbr01
  8. OdinSonThoR

Razer Blackwidow V3 alınır mı?

İtopya indiriminden alacağım 6 taksitle 30 tl fln fiyatı artıyor. Normalde önceki seriyi BW Elite fln daha çok beğeniyordum ama almayı düşünüyorum. Bir sorunu fln var mı?
  9. OdinSonThoR

87 Tuş Mekanik klavye önerisi

Kendi klavyem 50cm çok büyük monitöre yakın olmak istediğimde oyuna odaklanmak istediğimde odaklanamıyorum. Numpade ihtiyacım yok ama yön tuşlarının üstündeki tuşlara ihtiyacım var çok kullanıyorum. Aydınlatma olarak, her tuşa renk atamak hayattaki en büyük zevkim o yüzden ışık modları ve her...
  10. OdinSonThoR

Üstüne çay dökülmüş klavye nasıl temizlenir?

Bir dostum klavyesinin üstüne çay dökmüş klavyede sadece space tuşunda hafif bir yapışmak gibi değişik bir his olduğunu söyledi. Temizlemiş ama hala bir his varmış nasıl temizlenir? Çay şekersizmiş
  11. OdinSonThoR

Motospeed K73 ile Ogre Rainbow benzerliği

Yılbaşında klavye yada mouse alacaktım geziniyordum öyle motospeed i biliyorum ama okuyana kadar ogre rainbow dedim https://www.hepsiburada.com/motospeed-k73-karisik-isik-mekanik-klavye-rgb-yurt-disindan-p-HBV00000VFSXH...
  12. OdinSonThoR

39 tl lik a101 klavyesi

Son zamanlarda biraz görmeye başladım 100 tl klavye arayanları onlara önerim çoğu kişinin dediği a 101 klavyesi cidden alınabilecek bir klavye bozulsa bile çok üzülmeyeceğiniz bir klavye Bende youtube da incelemesini gördüm denilecek bir şey yok 40 tl ye iyi klavye Videolu inceleme :
  13. OdinSonThoR

300 tl mekanik klavye

Red veya optik switch olucak bilek desteği olursa iyi olur ışıklı arkadaşıma arıyorum maks 400 tl yapabilir ama 350 fln da ideal
  14. OdinSonThoR

Xiaomi klavye hakkında düşünceleriniz nelerdir?

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-miiiw-oyun-klavyesi-ithalatci-garantili-p-HBV00000Q60JF?gclid=CjwKCAjw1K75BRAEEiwAd41h1LzX7ezXJ39hm8MixOGeJB4ni2TuBhQfCDimY2Y5yKwNpmbTeDWeNBoCT0EQAvD_BwE&magaza=Buyfun&wt_gl=cpc.68ib.shop.all.inbound-ssc ucuz geldi türkçe harfler yok ama bence sorun değil...
  15. OdinSonThoR

Rush VOODOO Rk949

Aradığım uygun fiyatlı mekanik klavye ogre almayı planlıyordum ama rgb modelinin ürün stoğu yok sizce alınabilir mi ve bu klavyeye ne söylersiniz
  16. OdinSonThoR

Tuşuna istediğim rengi atayabileceğim (per key rgb ) ucuz klavye

Arkadaşlar toplam 800 tl gibi bir bütçem var klavye kulaklık ve mouse alıcam mouse almasam da olur ama per key rgb ucuz klavye yanınada adam gibi kulaklık önerin
  17. OdinSonThoR

Ucuz ekipman önerisi

Ucuz veya F/P dediğimiz fiyatı diğer ürünlerden ucuz ekipman önerin klavye mekanik olsun bide ışıqlı mışıqlı moruw anlatabiliyor muyumdan olsun mouse önerin deneyip bakmam gerek kulaklık en iyi f/p kulaklıkları önerin
  18. OdinSonThoR

1000 TL - Ekipman önerisi

Arkadaşlar maksimum bin tl ye ekipman alma kararı aldım eğer sizce bu fiyata en üst düzey ekipman ne olur
  19. OdinSonThoR

Per key rgb olan klavye önerisi

Dün gece açmıştım konuyu ama daha çok öneri lazım lütfen önerdiğiniz klavyenin stoğu olsun ogre almayı düşünüyordum ama stok yok bilek desteği fln olursada güzel olur
  20. OdinSonThoR

Her tuşuna renk atayabileceğim mekanik klavyeler

Razer klavye kullanmak istiyorum ama 900-1000 tl çok fazla geliyor switchi umrumda değil uygulaması olan bl modlu bir klavye apex pro fln demeyin o zaten 1500 tl fln apex 3 apex 5 flnda demeyin o klavyelerde BENCE parasını haketmiyor dediğim gibi her tuşuna renk atabileceğim iyi bir klavye arıyorum
Top Bottom