Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

Öneri 4K BÜTÇEYE KLAVYE/MOUSE ÖNERİSİ

arkadaşım bana sormadan bunları almış https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-1ms-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-rgb-turkce-optik-kablolu-gizlilik-tuslu-mekanik-gaming-klavye-p-HBV00001AYLH5?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0&url_src=and-product-detail...
  2. BixiBlake

Bu puding keycapslar mizar mz60 luna klavyeme olur mu ?

puding klavyem klavyem almanca
  3. BixiBlake

Yardım mizar mz60 tuş dizilimi için macro lazım

macro tuş ataması varsa dosyasını atabilir mi
  4. BixiBlake

Yardım Almanca klavyeye tuş dizilim ayarı yapmak

mizar mz60 aldım klavye almanca tuş dizilimi yapmaya çalıştım beceremedım örnek misal esc bastığımda " bunun çıkmasını istemiyorum veya yukarı tuşuna bastığımda . değil de up olmasını istiyorum . yardımlarınızı bekliyorum @Ckribrahim 1678973805 .
  5. BixiBlake

Klavye önerisi lazım

laptopta oyun oynuyorum klavye almam lazım boyutu büyük olmasa iyi olur ergonomik olursa miss olur bütçem 500-600
  6. BixiBlake

500-600 fiyat bandında Klavye önerir misiniz?

Laptopta oyunlar için kullanacam boyutu normal olursa iyi olur Bu tarzda olursa güzel olur @Kürşat Kütükçü
  7. BixiBlake

Acil bakar mısınız Hepsiburadanda 200tl ye kadar klavye önerir misiniz ?

Bir İki Ben bunları buldum daha iyisi varsa atabilir misiniz?
  8. BixiBlake

Wireless Mini Klavye arıyorum ...

iyi forumlar arkadaşlar laptoptan ara sıra oyun oynuyorum o yüzden ayrı bir klavye almak gerekir bide kablo istemediğimden wireless olması önemli oyun klavyesi olursa iyi olur fazla tuşa gerek yok hissiyatı da güzel olursa çok iyi olur
Top Bottom