Arama sonuçları: *

1. tsuki

360TL Klavye önerisi

arkadaşım için klavye bakıyorum bu fiyata mekanik olur mu bilmem ama mekanik olursa sevinirim
  2. tsuki

Ajaz AK33 Alınır Mı ?

Klavyem çok ses çıkardığı için gece kullanmaya bir klavye arıyorum beyaz klavyelerde hep gözüme hoş gelmiştir 326TL'ye Black Switch mekanik, Full Anti-Ghosting özelliği var. Sizce fiyatına değer mi? Black Switch kullanan var mı parmaklarımı yorar mı? Önereceğiniz başka beyaz + sessiz Switch'i...
  3. tsuki

250TL beyaz RGB Numlock Tuşları Olmayan klavye önerisi

Arkadaşlar benim bir klavyem var ama geceleri mavi Switch çok ses çıkardığı için mekanik olmayan hikaye oyunları için bir klavye almak istiyorum beyaz klavyelerde hep gözüme hoş gelmiştir ben bulamadım mekanik olup olmaması önemli değil ama mekanikse kırmızı Switch veya daha sessiz bir Switch...
  4. tsuki

Klavye Tuşları Satılıyor Mu ?

Merhaba. 5 6 gün sonra bir klavye alacağım ve klavyenin ğ, ş, i, C, ö harfleri sonradan basılma sadece o 5 klavye tuşunu satın alabileceğim bir site var mı?
  5. tsuki

Klavye Tuşları Satılıyor Mu ?

Merhaba 5 6 gün sonra bir klavye alacağım ve klavyenin ğ ş i C ö harfleri sonradan basılma sadece o 5 klavye tuşunu satın alabileceğim bir site var mı?
  6. tsuki

300-350TL RGB klavye önerisi

300-350TL bütçem var bilek destekli ve RGB olursa güzel olur. Gamepower Ogre RGB almayı düşünyordum ama tuş basmama sorunu ve çınlama sesi sorunu oluyor diyenler var o yüzden bir de buraya yazayım dedim 300-350 TL arası mavi Switch bir klavye öneriniz var mı?
  7. tsuki

Gamenote HV-KB432L Mekanik RGB Gaming Klavye Nasıldır

yeni klavye almayı düşünüyordum ve en uygun güzel aydınlatmalı bunu buldum kullanan veya deneyen varsa yazabilir mi mesela switchler çok ses çıkartıyor mu oyun oynarken rahat mı yada bilek desteği kolda iz bırakıyor mu kolu acıtıyor mu gibi...
Geri