Sanırım yakın zamanda temuda sağlam indirimler olmuştu. Şu anda da ona benzer indirimler var mı acaba yoksa da bildiğiniz güzel %70 klavye varsa öneride bulunabilir misiniz?
Bütçe 1000 Tl civarı
Elimde e yooso z11 klavye bulunuyor. Klavyenin kendi keycapleri pbt. Aşağıdaki tarzda keycapler alırsam klavyenin sesinde ve hissiyatında iyileşme olur mu sizce?
https://tr.aliexpress.com/item/1005005732048287.html?pdp_ext_f=%7B
Elimde E Yooso Z11 model klavye var. Klavye hotswap ve 3 pin switchlere sahip. Sorum şu Bu klavyeye her 3 pin switch' i takabilirmiyim yoksa switchlerde pinlerin kalınlığı inceliği vs. gibi bir durum var mı?
Bu arada klavye optik değil mekanik switchlere sahip.
Aslında model olarak dierya dk61e arıyorum ama 2ç el ilanını bulamadım malesef. Sizin bildiğiniz bir ilan varsa çok sevinirim. Dierya haricinde farklı bir klavye de atarsanız sevinirim.
Bütçe:850 tl civarı
E Yooso Z11 model klavyem var ve switchlerini Gateron pro 2.0 ile değiştirmek istiyorum. Ürün açıklamasında şu şekil bir fotoğraf var. Fotoğrafta 3 pin klavyelere uymuyor gibi bir durum var. Ancak switchler 3 pinli. Acaba switchklerin pinlerinin kalın veya ince olma gibi bir durumu var mıdır...