Arama sonuçları: *

1. M

Wraith w60 Alınır Mı?

Şu anda elimde aula f75 var. Bunun yanına bir tane wraith w60 almak nasıl olur sizce?
  2. M

3000 Tl Bütçe Klavye Önerisi

Özellikle valorant cs gibi oyunlar rekabetçi oyunlarda kullanmak için 3000tl bütçede en mantıklı klavyeler nelerdir acaba?
  3. M

Temudan Klavye Önerisi

Sanırım yakın zamanda temuda sağlam indirimler olmuştu. Şu anda da ona benzer indirimler var mı acaba yoksa da bildiğiniz güzel %70 klavye varsa öneride bulunabilir misiniz? Bütçe 1000 Tl civarı
  4. M

Bu Keycapsler Alınır mı?

Elimde e yooso z11 klavye bulunuyor. Klavyenin kendi keycapleri pbt. Aşağıdaki tarzda keycapler alırsam klavyenin sesinde ve hissiyatında iyileşme olur mu sizce? https://tr.aliexpress.com/item/1005005732048287.html?pdp_ext_f=%7B
  5. M

Bu Switchlerin Arasında En İyisi Hangisi?

Gateron G Pro 2.0 Yellow - Gateron G Pro 2.0 Silver - Gateron G Pro 2.0 White
  6. M

Her 3 Pin Switch Her 3 Pin Klavyeye Uyar MI?

Elimde E Yooso Z11 model klavye var. Klavye hotswap ve 3 pin switchlere sahip. Sorum şu Bu klavyeye her 3 pin switch' i takabilirmiyim yoksa switchlerde pinlerin kalınlığı inceliği vs. gibi bir durum var mı? Bu arada klavye optik değil mekanik switchlere sahip.
  7. M

2. El %60 Klavye Önerisi

Aslında model olarak dierya dk61e arıyorum ama 2ç el ilanını bulamadım malesef. Sizin bildiğiniz bir ilan varsa çok sevinirim. Dierya haricinde farklı bir klavye de atarsanız sevinirim. Bütçe:850 tl civarı
  8. M

%60 Mekanik Klavye Önerisi

%60 bir mekanik klavye arıyorum. Blue switch olmazsa çok iyi olur. Bütçe:800 tl civarı
  9. M

Gateron G Pro 2.0 Switchler Klavyeme Uyar Mı?

E Yooso Z11 model klavyem var ve switchlerini Gateron pro 2.0 ile değiştirmek istiyorum. Ürün açıklamasında şu şekil bir fotoğraf var. Fotoğrafta 3 pin klavyelere uymuyor gibi bir durum var. Ancak switchler 3 pinli. Acaba switchklerin pinlerinin kalın veya ince olma gibi bir durumu var mıdır...
  10. M

Amazon dan %60 mekanik klavye önersi

amazon üzerinden beyaz renk red switch %60 mekanik klavye önerisinde bulunur musunuz acaba Bütçe:vergiler ve teslimat hariç 600 tl civarı
Geri