Arama sonuçları: *

1. Egolu doktor ?

klavye tavsiyesi yardım

arkadaşlar gamepower klavyem öldü. yeni klavye alacağım. bazı tecrübeler edindim ne aradığıma dair. sizlerden tavsiye almaya geldim. 1- en önemli kriterim sağlamlık. bu önceliklerimin %70ini oluşturuyor. 2- mekanik şöyle sesli böyle sesli hiç ilgimi çekmiyor sağlam olsun basınca sorunsuz...
  2. Egolu doktor ?

Warlock space tuşu sorunu

Arkadaşlar warlock aldım. Elime ulaştı şu an pc gelmediği halde heves ettim açtım deniyorum. Space tuşu sanki yaydan oluşmuş sadece gibi ses çıkarıyor diğer tuşlar güzel ama space çok itici. Bu bir hata mı yoksa olan bu mu ?
  3. Egolu doktor ?

N11 den alınır mı bu klavye

Evet arkadaşlar bütçem en fazla 200 dü. Warlockta karar kıldım. En düşük fiyat n11 deydi. Pek alışveriş yapmadım n11 den ben. Sizce almalı mıyım bu fiyata (197+10 lira Kargo ) Yoksa itopya İncehesap gibi sitelerden kampanya mı beklemeliyim. Galiba zaten bu fiyata başka bişey alamam.
  4. Egolu doktor ?

Klavye Bilgi alma

Evet arkadaşlar sistem siparişimizi verdik çok şükür. Şimdi kaldı monitör ve klavye. Öncelikle klavyelerden hiç anlamam. Sizce klavyeden 100 150 lira kısıp monitöre eklemeli miyim ? İstediğim klavye rgb olsun kesin. Başkada pek bilgim isteğim yok. Farkediyor mu klavye nelere dikkat etmeliyim...
Top Bottom