Arama sonuçları: *

1. mahmut abdurrahmanoğullar

1500 TL Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar, öncelikle laptop bilgisayarıma oyun oynamak için tkl olmayan bir mekanik klavye arayışındayım. Bütçem 1500 TL biraz üstüne çıkabilirim belki... Şu an beğendiğim modeller ROG STRIX Scope RX ve TUF K3 modeli. Scope RX'in optik Switch'leri ve 100 milyon tıklama ömrü sunması...
  2. mahmut abdurrahmanoğullar

Yardım Kulaklığı mı klavyeyi mi daha önce almalıyım?

Arkadaşlar laptop bilgisayarım var 2 tane usb girişi ve bir tane jak girişi mevcut bir tanesine de mouse takılı şekilde klavye ve mouse almak istiyorum ama hangisini daha önce alacağıma karar vermiş değilim laptopun kendi klavyesi var kulaklığı önce alırsam bir süre onla idare ederim diye...
  3. mahmut abdurrahmanoğullar

Çözüldü✓ Galax Stealth STL-03 alınır mı?

Arkadaşlar Galax Stealth STL-03 diye bir klavye buldum inceleme videolarını izledim outemu blue switch versiyonunu almayı düşünüyorum. Alınır mı bu fiyata daha iyileri var mıdır? Şimdiden teşekkürler... :)
  4. mahmut abdurrahmanoğullar

Yardım 400 TL'yi aşmayacak şekilde mekanik klavye önerisi.

400TL'yi aşmayacak şekilde f/p mekanik klavye önerisi alabilir miyim Gamepower' a fazla güvenemiyorum ama GameNote KB857L modelini almayı düşünüyorum sağlam mıdır? daha iyileri var mıdır? Şimdiden teşekkürler...
Top Bottom